Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika Blicka

Anna Mucha chudnie a biust cały czas duży

Polecane posty

Gość Monika Blicka

Dzisiaj na wp przeczytałam artykuł na temat Anny Muchy, która chwali się nową szczupłą sylwetką u duzym biustem. przeczytałam, że efekty takie uzyskuj się dzieję hipnozie na odchudzanie - co sądzicie? Tutaj nawet znalazłam takie darmowe nagranie http://hipnosencja.pl/ czy na was to działa?

Gość prawictwo pospolite 143
ale sylwetke ma taką sobie .. Zero bioder i nogi też niezbyt

Gość gość
Ale chuda i duże cycki to facetom się podoba - tez bym chciala mieć taką sylwetkę :) A co do nagrania to właśnie pobieram, zobaczy czy dziala

Gość gość
wiesz każdy facet lubi co innego .. Dla mnie brak bioder skresla dziewczyne jako atrakcyjną fizycznie ..

zle jest gdy piersi dominują nad całą sylwetką .

Gość gość
ja korzystałam z HIPNOZY na odchudzanie i faktycznie to działa tak więc naprawdę polecam. A mucha faktycznie nie ma takiej super sylwetki

Paulina Krupińska ma całkiem dobrą sylwetkę i 91 cm w biodrach ..

Gość gość
Prawictwo no i co z tego? Całymi dniami piszesz tu o sylwetkach innych bab, spotkaj się z jakąś koleżanką i spuść z krzyża.

Gość gość
hahaha hipnoza :D Chirurgia plastyczna czyni cuda :) Już nie pamiętacie Muchy z wielkim tyłkiem i małym biustem? A potem pobyt w Stanach i "cudowna przemiana" po jakichś tam ćwiczeniach? "Ćwiczenia" na pewno sporo kosztowały w jakiejś klinice chirurgii plastycznej :D

Gość gość
mimo wszystko czy to plastyczna operacja czy hipnoza - fajni byloby miec takie ciało więc ja sprawdze to nagranie

Gość gość
to darmowe nagranie na tej stronie hipnosencja ciekawe :) Bardzo relaksuje :)

No nie wiem, ja tak mam bez żadnej hipnozy, że mój biust raczej sie nie zmienia obojętnie czy jestem 5 kilo grubsza czy chudsza. Nawet kiedy byłam w ciąży miałąm niewiele większy biust niż zwykle, a normalnie mam dość duży i myślałam, że w ciąży będzie to straszna porażka :p W każdym razie myślałam że to zależy od tego ile kto ma tkanki tłuszczowej w biuście, a nie od hipnozy.

Gość gość
Ja mam takie nagrania na odchudzanie i świetnie działaja - zdrowo odchudzanie a nie jakiś prochy i tabletki

A to biust chudnie razem z ciałem? Przyznam że nie wiedziałem, czyli dużego biustu w razie krytycznego spadku wagi nie da się już przywrócić do pierwotnej postaci czy ponownie wystarczy tyć?