Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coolliska

dieta 1000 kcal. DZIAŁA !

Polecane posty

Gość coolliska

witajcie laski ! Na wiosnę zaczęłam stosować diete 1000 kcal plus ruch . ważyłam 66 kg przy wzroście 166cm teraz ważę 61 kg. 5 kg w dół w ciągu miesiąca. teraz mamy czerwiec i waga trzyma się spokojnie jakieś 3-4 miesiące. a czasem potrafie jeść naprawde jak głupia. Tak więc ta dieta działa. I jak dla mnie wcale nie jest drakońska. Ściągnęłam aplikację FatSeckret,która pomaga mi kontrolować to co jem,ile jem,zmieścić się w 1000kcal i nie być głodna XD obecnie chce zrzucić kolejne 5kg. Od dziś wróciłam na diete 1000 kcal i chce się z wami dzielić swoimi spostrzeżeniami lub pomóc osobom, które dopiero co zaczynają. To naprawde da się zrobić! Najwazniejsze jest zapychające śniadanie typu kasza manna itp. na obiad zupka (normalna,domowa!) lub 200g ziemniaczków, 40 g kotlecika i jakaś surówka... DUUUUŻO WODY.przegryzam jakimś jabłuszkiem czy innym owockiem. i szczerze to na kolacje rzadko kiedy coś jem bo rzadko kiedy jestem głodna . jade bez suplementów ,ale pragne oczyścić jelita z kmieni kałowych więc codiennie biorę colon C. świetni mi pomógł na zaparcia z którymi borykam się od małego szkraba. Mam prawie 20 lat.wiem co robie. najważniejsze w tej dieie jest znalezienie niskokalorycznych ,zapychających produktów z których o dziwo można wykombinować dużo pysznych rzeczy ! Aby nie pozbawić organizmu waznych mikroelementów łykam MultiCode.Czuje się swietnie na tej diecie i szczerze ją polecam