Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KANA RANA 85

JAK MOZNA SIE TAK SPASC

Polecane posty

Gość KANA RANA 85

LATO a wiec kazdy odslania co i ile moze bo upaly, wszytsko rozumiem ale jak widze te hipopotamy i slonie w miniowkach i topach to juz mnie bierze, jak mozna sie tak spasc i byc tak tlustym??? Przeciez sa dity, mzona cwiczyc. Sama choruje na tarczyce od 8 lat i nie latwo jest mi chociazby utrzymac w miare dobra wage ale z dieta i cwiczeniem 30min dziennie w tyg i basenem w weekend da sie!!! ludzie litosci ! ! !

Gość gość
ludzie to lenie!

Gość gość
nie masz większych problemów? bawią mnie takie wieśniaczki, które zamiast zająć się sobą, wytykają innych paluchem a to gruby, a to chudy, a to dziwna fryzura, a to buty ma zabawne weź się ogarnij, podchodź do ludzi z sympatią i ciepłem, bo karma potrafi wrócić w bolesny sposób

Gość gość
I wraca i wraca w bolesny sposób, tylko kto o tym mysli???

Gość gość
zajmuje se soba jak napisalam jesli potrafisz czytac!!! wiesniakami sa oni bo sie zapuszczaja a potem jeszcze sierdza w komunikacji miejskiej!

Gość gość
śmierdzieć potrafią też bardzo szczupli, to kwestia higieny nie tuszy mam w pracy strasznie grubą koleżankę i to jest najbardziej zadbana kobieta, jaka kiedykolwiek widziałam za to moja chuda przełożona pachnie tak, że nie można po niej wejść do łazienki, bo można zwymiotować od tego zapachu

Gość gość
Przepraszam, to znaczy że grubi to już komunikacją jeździć nie mogą? Co za hipokryzja!

Gość gość
a mnie tez najbardziej wkurza takie wtracanie sie-ten za gruby, ta za chuda a ten zle ubrany, co cie droga autorko interesuje jak kto wyglada, oczy cie bola czy co?nie patrz sie jak ci sie nie podoba i tyle