Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natala71

Pomoc przy zakupie samochodu

Polecane posty

Hej Dziewczyny:)! Myślę, ze pisze w dość nietypowej sprawie, ale akurat w tym temacie tymczasowo potrzebuje pomocy, wiec mam nadzieje , ze mi pomożecie:)! Chciałabym kopić samochód, ale kompletnie się na tym nie znam, mieszkam w Warszawie i raczej nie mam nikogo kompetentnego kto mógłby mi pomoc w zakupie a chciałabym wybrać dobre auto, które będzie mi służyć przez najbliższe lata. Czy może znacie jakiegoś fachowca, jakąś dobra sprawdzona firmę która mogłaby mi profesjonalnie pomóc przy zakupie?? bardzo proszę o rzetelne podpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedzi!! :-) Natalia

Gość gość
- cena samochodu (nowy/ używany) - jaki silnik (benzyna, diesel, LPG) - spalanie - gabaryty samochodu (rodzaj nadwozia) - koszty utrzymania - cel (miasto/trasa)

Budżet mam max 20 tys. nie stać mnie na nowe aut. Nie znam się ale wydaje mi się że benzyna - nie jeżdżę dużo i kolega mówił że diesle się psują to prawda ? Spalanie - jak najniższe nie chcę jakiegoś smoka. Miejski ale też do wypadów za miasto. Koszty też niskie. Myślałam o Mini co myślicie ?

Gość gość
ja ci pomogę, za darmo, ale jak sfinalizujesz transakcję, to liczę na jakiegoś blow joba, albo chociaż hand joba. co ty na to? ja - wysoki, czysty, wydepilowany, 18 cm.

Gość gość
Natalio, stań na rzęsach i dozbieraj jeszcze 5 tysięcy, a kupisz nowego Forda Ka. :)

Gość gość
po co jej ten ford, skoro w momencie zakupu straci 30% ceny. niech sobie kupi 2 letni i też będzie ok, za dużo mniejsze pieniądze.

Gość gość
magicy magikami, ale na rynku sa niezdezelowane używane auta - ja takie kupiłem i jeżdżę od trzech lat - zero awarii.

Gość skinner
Skoro jesteś kompletnie zielona, to i tak nie nadrobisz wiedzy, w krótkim czasie i nie zwrócisz uwagi na wszystkie ważne szczegóły przy oględzinach auta. Poproś jakiegoś dobrego znajomego, który się zna, żeby ci pomógł obejrzeć auto, a jak nie masz, to zwróć się do jakieś firmy, która zrobi ci to profesjonalnie i dostarczy raport do ręki. Powstały takie ostatnio, dla przykładu Autotesto.pl i zyskują klientów. Powodzenia w wyborze wymarzonego samochodu :)

Gość spiszi
warto też skorzystać z ogłoszen jak top-ogloszenia net ludzie wystawiają tam wiele samochodów często po naprawdę okazyjnych cenach

Gość Ewelina

kiedyś kupowałam z pomocą www.autodoradztwo.pl - merytorycznie i rzeczowo.