Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coreczkatatusia

nie lubię mojego taty

Polecane posty

Gość coreczkatatusia

gdybym miała ku temu jakiś konkretny powód, może byłoby mi lżej... ale nie mam. oczywiście kocham go, ale nie lubię z nim zbyt długo przebywać. strasznie drażni mnie jego głośny głos, ogólnie głośne zachowanie, przez co nie mogę się na niczym skupić. nigdy nie miałam z nim zbyt dobrych kontaktów, po prostu jakoś koegzystujemy... wydaje mi się, że woli moją starszą siostrę. i nie dziwię mu się, jest dużo serdeczniejsza i cieplejsza niż ja. ostatnio zauważyłam, że czuję się dużo lepiej, gdy wyjeżdża w jakąś delegację... czuję się jak niewdzięczny bachor. :( nie wiem, co powinnam ze sobą zrobić

Gość gość
ty niewdzięcznico, ojciec cięzko pracuje żeby cie nakarmić, ubrać a ty go nie chcesz w domu

Gość gość
Nie ma obowiązku lubić swojej rodziny. Ja się ostatnio dowiedziałam, że mój ojciec mnie nie lubi ;)

Gość coreczkatatusia
18:46 - nie wiem, czy ironizujesz, czy nie, ale dokładnie coś takiego czuję. jakbym zupełnie nie zasługiwała na to wszystko, co dla mnie robi.

Gość gość
Autorko - sama powiedziałaś, że go kochasz. To nie znaczy, że musisz lubić jego charakter. Może on jest po prostu męczącą osobą, nie ma nic złego w tym, że ktoś Cię drażni.