Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2014 W poniedziałek byłam pierwszy raz u psychiatry z powodu moich codziennych bóli głowy od kilku lat... Są to bóle napięciowe, ale też migrenowe. Oprócz tego opowiedziałam mu o swoich emocjach, huśtawkach nastroju, czasami odczuwalnym lęku, niskiej samoocenie bo schudłam itp. Lekarz pogadał ze mną 40 minut i przepisał mi : CITRONIL. a jest to lek antydepresyjny Wczoraj i dzisiaj zażyłam pół tabletki i czuję się fatalnie. Głowa boli mnie 3 razy mocniej niż zawsze, znowu się nałykałam prochów i wzięłam tryptan. Wgłębiłam się w ulotkę, okazało się, że głównym skutkiem ubocznym są bóle głowy a także spadek masy ciała. Nie rozumiem... dlaczego przepisał mi coś co potęguje bóle głowy skoro z tym właśnie problemem do niego poszłam ? Dlaczego przepisał mi coś od czego mogę schudnąć skoro mówiłam, że przez to mam doła ? Nie wiem już co zrobić, najchętniej nie brałabym tego już jutro.... a z drugiej strony jestem załamana bo wiem, że dalej będzie mnie bolała głowa i nadal nikt mi w tym nie pomógł. Czy faktycznie CITRONIL pomoże mi w bólach głowy ? Zaufać psychiatrze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach