Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Tabletki Citronil, proszę o poradę

Polecane posty

Gość gość

W poniedziałek byłam pierwszy raz u psychiatry z powodu moich codziennych bóli głowy od kilku lat... Są to bóle napięciowe, ale też migrenowe. Oprócz tego opowiedziałam mu o swoich emocjach, huśtawkach nastroju, czasami odczuwalnym lęku, niskiej samoocenie bo schudłam itp. Lekarz pogadał ze mną 40 minut i przepisał mi : CITRONIL. a jest to lek antydepresyjny Wczoraj i dzisiaj zażyłam pół tabletki i czuję się fatalnie. Głowa boli mnie 3 razy mocniej niż zawsze, znowu się nałykałam prochów i wzięłam tryptan. Wgłębiłam się w ulotkę, okazało się, że głównym skutkiem ubocznym są bóle głowy a także spadek masy ciała. Nie rozumiem... dlaczego przepisał mi coś co potęguje bóle głowy skoro z tym właśnie problemem do niego poszłam ? Dlaczego przepisał mi coś od czego mogę schudnąć skoro mówiłam, że przez to mam doła ? Nie wiem już co zrobić, najchętniej nie brałabym tego już jutro.... a z drugiej strony jestem załamana bo wiem, że dalej będzie mnie bolała głowa i nadal nikt mi w tym nie pomógł. Czy faktycznie CITRONIL pomoże mi w bólach głowy ? Zaufać psychiatrze ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować