Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapita

facet

Polecane posty

poznałam faceta od miesiąca jesteśmy razem, on jest super. Jestem taka radosna gdy z nim jestem :) Tylko zaniepokoiła mnie jedna rzecz, może głupio to zabrzmi, ale przedwczoraj wysłałam mu na facebooku buziaka, widziałam, że wszedł jak był w pracy i chciałam, żeby było mu miło. Nie wiem czy zobaczył go od razu czy później, ale jak weszłam wieczorem, to już tego buziaka nie było!!! Dlaczego go usunął!!????

Gość gość
żeby żona nie zobaczyła?

Gość gość
Ja p******ę, zapytaj jego do jasnej cholery bo niby skąd my mamy to wiedzieć?!!!

żony nie ma :P kilka miesięcy starał się o taką jedną dziewczynę, ale ona chyba była trochę obojętna, odezwała się jakieś dwa tygodnie temu i nadal chciała się z nim spotykać, ale powiedział, że juz spotyka się z inną czyli mną :P Może nie chciał, żeby ona zobaczyłą mój wpis, ale w sumie niby dlaczego.

Gość gość
Widocznie dalej zależy mu na tamtej, a Ty jesteś tylko taką zapchaj dziurą :P Pogódź się z tym i najlepiej go zostaw, bo tylko cierpieć będziesz przez niego, bo on jest bardzo niedojrzały :/

ale miał szansę być z nią i nie skorzystał. Gdyby mu zależało to by się nie zastanawiał nawet. Przecież wystawiła mu się na widelcu :P

w ogóle pojutrze mamy wyjść na imprezę bedą tam jego znajomi, część juz znam :) i ma być ta laska do której podbijał,ale skoro wybrał mnie to chyba nie mam co się martwić ?? :p

Gość gość
mnie nasuwa się tylko, że a) wstydzi się ciebie, że stara i głupia wysyła jakieś buziaczki, to zalezy ile macie lat; b) ogólnie wstydzi się, bo może tamta jest jakaś z******ta i nie chce pokazać, że obniżył loty (ale skoro macie spotkac się na imprezie to nie wiem, może wygląd masz ok) c) skoro tamta napisała, że chce się z nim spotykac to może nie chce jej ranić, że juz wielki lans na fb z nową ale tu znowu pojawia sie impreza, po kiego ***ja by cię zabierał

Gość gość
myślę, że wstyd mu przed znajomymi, że jakaś laska buziaczki wysyła a szczególnie, że niektórzy wiedzą ze akurat to ta z którą się spotyka

Gość gość
ale dlaczego wstyd, to chyba powinno być mu miło. eh faceci.... no ale ile macie lat to ważne :P

on 30, ja 26 :P tamta chyba 25 ale nie jestem pewna ale możliwe żeby ona zdołałą go odzyskać? nie było mędzy nimi związku tylko się spotykali

Gość gość
pojdziesz na impreze to zobaczysz co jest grane jak cie traktuje przy innych itd. jesli tamta laska bedzie to zobacz jak sie zachowuje jesli bedzie cie olewal to zly znak, jesli bedzie non stop cie obcalowywal to tez zly znak, jesli bedzie zachowywal sie naturalnie to ok

Gość gość
myślę, że gdyby chodziło o inną to prawdopodobnie chciałby zeby widziała że ma powodzenie.

Swoje lata masz i nie wiesz jeszcze,że faceci nie lubią takich akcji?Ja jestem kobietą i też nie lubię takiego czegoś.Czułość okazujemy sobie w domu,czasem gdy nas najdzie na ulicy jakiś buziak czy objęcie się ale takie buziaczki jeszcze gdzie widzą jego znajomi jest dziecinne.

Gość gość
ja nie wiem, ale napisał tamtej, że teraz spotyka sie z tobą, ok. ale jednocześnie zamierza chodzić na imprezki gdzie ona będzie. Albo tak się lubią i szanują, że relacje zachowają dobre, albo on chce przy okazji jej przypiec, że nie brała takiego gościa jak on :p i że długo nie płakał" po niej tylko znalazł inną :P bo czy chciałby żebyście się poznały jakby planował cię rzucić??

Gość gość
na pewno chce się odegrać na tamtej

Gość gość
w sumie jestem zdolna uwierzyć, że faceci prowadzą gierki, to zależy od typa :P

Gość gość
bo buzi to za mało...

Gość gość
Jeszcze mu nie przeszło do tamtej . Nie wie co zrobić i twój buziak może popsuć mu plany . Nie chcę cię straszyć , ale jest duże prawdopodobieństwo , że pójdziesz w odstawkę .

Gość gość
Pewnie chciałaś go już "zaklepać" tym buziakiem :P

Gość gość
wstawiłam koleżance mem na fb, w komentarzach napisałam, że facetowi słowo 'kocham' nie może przejść przez gardło. Myślicie, że to podziała na niego jakoś?

Gość gość
hahah

Gość gość
oj, dziewczyno, zachowujesz się jak dziecko z podstawówki i tyle w temacie. Pogadaj z nim jak normalny, dorosły człowiek, a nie się bawisz w jakieś memy i komentarze na fejsie - takie gierki i manifestacje to jest właśnie rzecz, której faceci bardzo nie lubią, przynajmniej tam mi się wydaje, bo jest to dziecinne i bezcelowe.

Gość gość
zgadzam się z wypowiedzia wyżej, chyba, że to gimnazjum :P

Gość gość
jesli wyslalas mu wiadomosc na czacie i buziak zniknal to wina fb mialam tak kilka rayz ze cos pislam i te wiadomosci nie dochodzily niby u mnie widnialo jako wyslane a po wlaczeniu fb ponownie ich nie bylo

Gość gość
Skoro usunął, to mniemam, że chodzi o wstawienie na tablicę. Wstaw jeszcze raz, co bedziesz sobie żałować :P

Gość gość
Facet już może jest poważnym człowiekiem, a ty mu robisz siarę :P

Gość gość
O tamtą się długo starał i nic z tego, to znalazł ciebie poziom gimbazy. NIech lepiej chłopak wróci do tamtej dla własnego dobra, skoro do niego napisała :P