Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sshhaaddee

Bol zdrowych zebow

Polecane posty

Tak jak w temacie. Od kilku bola mnie dwie dolne jedynki (zdrowe). Zaczyna sie zawsze wieczorem. Jest to falujacy bol. Jezeli ktos kiedys naruszyl sobie te zeby jedzac np. slonecznik bedzie wiedzial jakie to uczucie. Czy ktos ma podobny problem?

Gość gość
Mnie kiedys bolal wydawalo mi se ze zab a okazalo sie ze zrobila sie mala kieszonka na dziasle i rozwijala sie infekcja , na szczescie dzieki mojej szybkiej reakcji dostalam zel antybakteryjny i przeszlo . Masz watpliwosci to idz po prostu do dentysty

Mowilam dentyscie ostatnio a on stwierdzil ze to moze przez osemki bo rosna ale one mi wyrastaja juz ponad dwa lata i wczesniej nie bylo takiego problemu.

Gość gość
a nie zaczynasz mycia zębów od tych jedynek??? jesli tak to starłas szkliwo i zeby sa wrazliwe, kup paste elmex do zebów wrazliwych i mycie zaczynaj od innych zębów

Gość gość
Gliniarz z drogówki wraca do domu i od progu woła do syna: - Pokaż dzienniczek! Syn wyciąga dzienniczek. W środku kilka pał i 100 złotych. Ojciec wprawnym ruchem chowa kasę i mówi: - No, przynajmniej w domu wszystko w porządku.

Gość gość
tez bym wybrała się jednak do dentysty bo przyczyn może być wiele, moze nadwrażliwość, albo coś nie tak z dziąsłem i to daje wrażenie bólu zęba? Tu też mogę podrzucić namiary - http://www.bezbolesnie.pl mój sprawdzony dentysta, może akurat gdzieś niedaleko ciebie.

Gość gość
albo do ortodonty! Mnie bolały niektóre zęby na skutek przeciążeń, do których dochodziło (nieprawidłowy zgryz). Do tego jeszcze za bardzo zaciskałam zęby nocą (dostałam tzw. szynę relaksującą do zakładania przed snem).

Gość szakala
myślisz,że akurat jedynki tak by bolały przez przeciążenia? nie wydaje mi się, może to bardziej wspomniana juz nadwrażliwość... tak czy siak zdrowe to to nie jest, jesli jestes z Sopotu to może spróbuj tutaj - http://www.as-dent.pl gdzie masz zarazem ortodontów identystów.