Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popijam drinka po pracy

z iloma kolesiami spalyscie

Polecane posty

Gość popijam drinka po pracy

mam 30 lat spalam z okolo 20 kolesiami no moze 25 . z kilkoma bylam w zwiazku z kilkoma tak zwana ..one night stand ... a wy ?

Gość gość
prawdziwa koo/rwa z ciebie! tania szmata be szacunku do samej siebie. nigdy nie poszłam z nikim na 1 noc i jestem w twoim wieku. trochę godności dziwko.

Gość gość
z pierwszym tylko raz,gdyz to byla pomylka a potem az do dzis tylko z mezem

Gość gość
i potem wielkie zdziwienie skąd tylu pozarażanych tryplami oraz HIVem. tobie od tych wytrysków już pewnie tam w środku wszystko kiśnie. Rybą pewno z kilometra wieje🖐️

Gość gość
A MASZ OPRYSZCZKE NA CIPCE?

Gość gość
z czterema. mam 29 lat

Gość pije drina po pracy
nie haha nie mam opryszczki ani HIV . na HIV sie badalam po tym jak facet mi powiedzial , ze byl w tajlandi i spal z jakas dupa tam ...powiedzial mi to po tym jak ze soba miesiac sypialismy . Doznalam szoku . Wiem co to gumki .... brak mi slow na takie odpowiedzi

Gość this is me
up

Gość gość
24 lata, 10 partnerow, na tym koniec, teraz juz sie ustatkowałam i niebawem slub i dzieciak

Gość gość
mam 31 i nie spałam z zadnym

Gość popijam drina po pracy
31 lat i nie spalas z nikim ? dlaczego ?

Gość gość
Ja mam gdzies czy to kobiueta czy facet z kimkolwiek spali, nie oceniam ludzi w tak przedmiotowy sposob

Gość gość
mam fobie społeczną , jakoś tak zeszlo ze nie mialam wcale faceta nie robie z tego problemu zadnego bardziej mi zalezy na kontaktach z ludzmi zeby z kims gdzies wyjsc i pogadac a nie ze nie zaliczylam bara bara moze kiedys dojdzie do tego a jak nie to trudno

Gość pipija drina po pracy   nadal
hmm dziwne ... ja najpierw z pierwszych chlopakiem bylam z nim rok , pozniej z drugim ...a juz tak poszlo ze mam wyjebane , co ciekawe ..a moze i nie ....jak mi na kims zalezy to sie nie przespie tak od razu i nie dlatego zeby pokazac ze nie tak latwo tylko ja sama mam blokade jakas .............bo sie boje pokazac chyba ze mi zalezy

Gość gość
Ja mam 36 lat i miałam męża i potem kochanka Razem 2 partnerów wciągu życia

Gość dzis znow pije drina
no i ? ktos jeszcze?

Gość gość
moj pierwszy jedyny czekam az do mnie wroci kochany moj zagubil sie w tym swiecie ale moze ogarnie sie po czasie :*:*:*::*:*:*:*:

Gość gość
32 lata, z pięcioma.

Gość gość
czy kolejnemu facetowi powiedziałyście szczerze o ilości poprzednich kochanków czy ściemniacie ich na ten temat?

Gość gość
ja mam 35 lat i do tej pory spalam z dwoma. Pierwszy raz w wieku 27 lat z facetem, z ktorym jestem od 8 lat, zdradzilam go z innym (to byl bardzo krotki epizod) Mysl o tym, ze mialabym tak juz cale zycie tylko z jednym jest przykra. Seks z kochankiem byl swietny i chcialabym poznac fajny seks z kims innym jeszcze

Gość gość
nie mogę się doczekać kiedy w końcu wróci moja dziewczyna i opowie mi z kim spędziła ostatnią noc

Gość vevovevo
23 lata, około 14 :)

Gość do vevo
do VEVO --- wszystko przed toba

Gość pije drina znow
nie mowie prawdy kolesiom , bo sami pewnie nie malo zaliczyli wiec...zeby mysleli ze mowie prawde .... mowie ze mialam kilku facetow a jedna one night stand hahahha

Gość gość
24 lata, ok 40 partnerów, nie ukrywam tego przed chłopakami,których poznaje

Gość Katjaaa
Ja p*****le 31 letnia dziewica o.O Ja miałam 16 i już było po , a to dlatego, że mnie to męczyło i jakbym wtedy tego nie zrobiła i zwlekała moja psychika by wysiadła.Mój 1 chłopak zmarł tragicznie 11 lat temu, ale planowałam z nim przyszłość. W sumie mam 29 lat i spałam tylko z trzema, ale miałam 4 chłopaków z jednym krótka była znajomość , wiec nie zdążyliśmy. Teraz czekam na tego jedynego do końca życia, ale nie męża tylko partnera, bo jestem przeciwniczką ślubów, dzieci też nie planuje.

Gość gość
Ja mam 28 i 8 partnerów z czego z mężem 9 lat jestem. Dziewictwo straciłam jak miałam 16 lat. Potem było kilku tymczasowych związków w tym jeden 2-letni ale byliśmy młodzi i głupi i zdradziliśmy sie nawzajem.

Gość bedu88
26 lat, jestem dziewica, ale partnerow mialam 5, w tym 3 obcokrajowcow, byly tylko pieszczoty, bez penetracji bo jakos nie moge sie przemoc co do seksu, poza tym panicznie boje sie wpadki