Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiem wam dlaczego nie lubię forum Wizaż.pl

Polecane posty

Gość gość

1. Nie można założyc większości tematów, bo kretynki zaraz wyskakują z tekstem UŻYJ WYSZUKIWARKI zamykam, TAKI TEMAT JUŻ BYŁ poszukaj. A mnie to gówno ochodzi czy byl, zakladam nowy bo chce pogadac, a nie czytac jakies starocie :O 2. Banda idiotek moderatorek i ich psiapsiółek, gadają same ze sobą, nowych użytkownikow lub tych spoza kółka wzajemnej adoracji ignorują lub wręcz obrażają, oczywiscie zgodnie z zasadami politycznej poprawnosci, zeby ci nabluzgac ale zeby wygladalo to nie jak bluzgi, Czysta obługa i hipokryzja 3. Trzeba sie logowac by cos napisac 4. Kazdy ciekawy temat to PROWOKACJA i kretynki robią offtopa, wielce oburzone 5. Te ich durne TŻ :O w dooope im te teżety wchodzą, gdybym miala takego faceta jak te teżety to chyba bym się pochlastała :O 6. Dział INTYMNE hahah tak to jest cyrk, lepszy niz na kafełe :D lizac mu odbyt czy nie ?:D

Kiedyś tam zbłądziłam i podczytywałam trochę, ale jak zobaczyłam te TŻ-ety, ochy, achy, całuski forumowych psiapsiółek i cynizm a wręcz wredotę wobec użytkowniczek mających odbiegające od "normy" poglądy, to szybko o tym forum zapomniałam. Niektóre użytkowniczki wydawały się ok, ale inne z tego co widziałam to spinały dupki przy najmniejszej próbie dyskusji. Tutaj może jest dużo chamstwa, głupoty i mnóstwo prowokacji, ale lepsze to niż lizanie sobie nawzajem tyłków i spinanie się o pierdoły.

Gość gość
Macie rację co do wad tego forum,ja dodam jeszcze to,że gdy ktoś ma inne zdanie,można powiedzieć jest niepoprawny politycznie to już uważa się tą osobę za trolla i "zgłasza się" do zbanowania. Przeważnie dotyczy to czegoś co napisze facet i może to być pierdoła typu : mylicie sie laski jesteście naiwne,większość facetów była w burdelu chociaż raz w życiu. i chociaż nie lubie takiego uogólniania i sama sie z tym facetem nie zgadzam uważam że zgłaszanie go do zbanowania jest nie na miejscu i wykazuje,że moderator może zbanować kogoś tylko dlatego,że ma jakieś znienawidzone przez owego moderatora i kółko wzajemnej adoracji poglądy. Nieraz jak sie kobietom kończyły jakieś argumenty groziły że podkablują do zbanowania. A już gdy ktoś przeklnie ban stały murowany. Pod tym względem sztywne forum. Ale z drugiej strony ma też wiele zalet i lubię je mimo tych denerwujących wad. Mam też porównanie pewnej prowokacji,gdzie to na kafe ludzie dali się sprowokować i wrzucali wulgarnie autorowi z agresją,bez dystansu. A na wizażu dziewczyny fantastycznie obróciły owy temat w żart nie obrazając przy tym autora,chociaż oczywiście zgłoszenie tradycyjnie poszło. Lubię zarówno wizaż jak i kafe i fora te w pewnym stopniu sie uzupełniają,tu jest pewna swoboda której brakuje tam ale tam też jest to coś czego brakuje tu i zależnie od nastroju wybieram do poczytania jedno forum lub drugie - choć częściej jednak wybieram kafeterię.