Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziurka w Prezerwatywie

Polecane posty

Gość gość

Witam Wczoraj z moim mężem kochaliśmy cię, ponieważ źle toleruje tab. anty., przy wkładkach miałam ciągłe krwawienia używamy jako zabezpieczenia gumek. No właśnie wczoraj stała się dla mnie rzecz dziwna prezerwatywą nie wiem czy pękła czy to nie jego celowe działanie bo prezerwatywa nie wyglądała na pękniętą tylko jakby na boku miała dziurę zrobioną np.długopisem Dodam tylko że rozmawialiśmy o dziecku jakiś miesiąc temu że chcemy ale za jakiś rok dwa, gdyż ja po latach siedzenia w domu nareszcie znalazłam super prace. Używaliśmy prezerwatyw jakieś 5 lat i nigdy się nic nie stało i tu nagle bach po rozmowach o dziecku w prezerwatywie dziura. Wszystko wydaje mi sie podejrzanym jego celowym działaniem.

Gość gość
Powstała dziurka w dziurce będzie dzidziuś

To na pewno było celowe. Oooooo, już ja znam takich. Za młodu mój kochanek też mi tak zrobił. Nie doświadczona byłam. Założył sobie gumkę recepturkę i wmówił mi, że to tak działa. Wydawało mi się to dziwne, że zwisa tak luźno, no ale cóż.... Miałam wtedy tylko 13 lat. Faceci to mendy! Ja Ci mówię! Po tych 80 przeżytych latach wiem, co mówię. Ufaj młody człowieku w doświadczenie. Bo doświadczenie, to przyszłość! Człowiek doświadczony popełnia mniej błędów! Jak wtedy, gdy inny kochanek (już gdy miałam 21 lat) powiedział, że się zmieści. Ja mówię, że nie ma szansy! A on na to, że już tak wiele razy robił. No to dałam sobie włożyć do nosa.... Do dziś jedno z nozdrzy mam pęknięte. A czy Wy ślub w kościele brali? Czy tak bezbożnie, w urzędzie? W tych czasach już nic nie wiadomo, Moja Droga, już zupełnie nic... A potem w starczym wieku będziesz siedzieć sama, w domu pełnym rudych kotów, które się wszędzie marcują. I trzeba to potem sprzątać...