Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoła językowa kraków

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś mi polecić jakąś dobrą szkołę językową w krakowie?

Gość zamieszkała_w_krakowie
jaki język?

Gość gość
angielski

Gość zamieszkała_w_krakowie
to zdecydowanie lincoln! oni przygotowują do egzaminów. mają świetną jakośc nauki, świetnych lektorów, fajne materiały. Na zajęciach nie ma nudy, całe mnóstwo różnych metod nauki czy to jakieś gry czy inne rzeczy. Ale serio polecam. Sama u nich zdawałam egzamin i jestem zadowolona z tego ile potrafili mnie nauczyć :)

Gość gość
ok, dzieki. sprawdzę w takim razie ich ofertę na stronie albo się tam przespaceruję bo z tego co widzę to mają świetną lokalizację ;)

Gość Były słuchacz Gama Bell
Ja przez wiele lat chodziłem do Gama Bell, teraz się to nazywa Gama College, ale to wciąż ta sama szkoła. Potem chodziła tam moja mama i siostra - obie bardzo zadowolone, tyle że siostra dostała się do V LO i nie bardzo ma czas na dodatkowe zajęcia. W każdym razie bardzo polecam tę szkołę, mają wszystkie najważniejsze akredytacje, mają własne centrum egzaminów cambridge (tak jak British Council i Lincoln), a na dodatek jako jedyni (chyba) wystawiają za darmo europejskie certyfikaty EAQUALS. W zasadzie w Krakowie najlepiej iść albo do Gamy, albo do British Council - ja polecam Gamę :)

Warta polecenia jest szkoła empik school. Mają teraz bardzo fajną ofertę wakacyjną z korzystnym rabatem za kurs.

Gość gość
Ja jestem Ukraińcem, całkiem niedawno przyjechałem do Polski, ale intensywnie staram się uczyc i przykladac do jazyka polskiego, tesz korzystam z szkolu jezykowej. ja chodze do http://www.makilen.pl/, zajecia grupowe sa fajne, ale najlepiej, że sie duzo ucze, jak chcecie to chodzcie