Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość10

mąż zauroczył się inną

Polecane posty

Gość gość
....

Gość gość10
Dzięki za wypowiedzi. Muszę się dobrze zastanowić jak życ dalej. natka42 u Ciebie teraz jest już ok? wybaczyłaś?

Gość gość
i już nic więcej w tym temacie?

Gość natka42
czesc, mozna tak powiedziec ze niby jest oki ale tak naprawde nic nie jest ok, dalej szuka jej na portalach spoleczniowych i sie glupio tlumaczy ze nie wie dlaczego tak robi. Czasem mam ochote jeb....c mu w leb i sie wyniesc ale jest dziecko i za duzo kasy wlizylam w dom zeby hamowi zostawic ( a dom jest jego) kurde ....teraz chyba ja juz mam dosc i go oleje bo to sie nigdy nie skonczy, a ja juz nie mam sily sie ponizac...pisz pa

Gość gość
zobaczysz jak bedzie

Gość gość10
natko42 - to chyba nie do końca u Ciebie ok, co? skoro cały czas szuka. a rozmawiałas szczerze z mężem, co on ma do powiedzenia? u mnie wałkowaliśmy temat cały weekend, cały czas powtarza że to się nie powtórzy, zerwie znajomośc i że to ja jestem kobietą jego życia. wierzyć w zapewnienia? zaufać i kontrolowac dalej?

Gość natka42
u mnie to samo bylo nawet w poniedzialek kleczal na kolanach i mowil ze mnie kocha a po co ja szuka na portalach to sam nie wie a wczoraj znowu nakrylam go dalej szuka..juz nie mam sily, olalam go, nie odzywam sie, nie gotuje, nie bede jemu pranie robic , albo bedzie dobrze albo pojdzie sobie....juz mu nie wierze. Ja ten temat juz walkuje z nim od lutego i sie tylko konczy na obiecankach..moze twoj maz bedzie madrzejszy i zrozumie ze rodzina jest wszystkim a nie jakis tam flirt czy jak to nazwac....kurde nie mam juz sily do niego juz mam sama obrzydzenie przez te klamstwa....

Gość gość
No jak to co, kopnąć w zadek - widocznie nie jesteś dla niego na tyle pociągająca (psychicznie tez) dlatego szuka wrazen na boku. Lepiej dla Ciebie bedzie jak zostawisz go teraz niz jakby mialo sie to stac na starosc, a takie bycie ze soba dla dziecka czasem jest gorsze niz rozstanie

Gość gość
Czy wy naprawde jestescie takie glupie?To nic dziwnego, ze faceci robia z wami co chca :o Powiedza to co chcecie uslyszec a szukaja nadal nie bez powodu, nie dla adrenaliny. Po prostu szukaja nowej partnerki, predzej czy pozniej znajda taka ktora z nimi bedzie chciala byc a wtedy bez skrupulow z dnia na dzien kopnie Was w tylek:o A ta jeszcze chce zeby bylo dobrze - i tak nigdy nie bedzie tak szczerze skoro Cie nie kocha. LEPIEJ znajdz sobie kogos fajniejszego i nie trac zycia na buca , jak chce zeby ktos mu robil obiady i sprzatal to niech wraca do matki, fajnie miec takie zaplecze a w duchu sie smiac z naiwnych kretynek

Gość gość
Dzisiaj odkrylam, ze moj maz tez zauroczyl sie inna mlodsza kobieta. Caly swiat zawalil mi sie w jednym momencie. Bylam pewna, ze jestesmy zgrana para i ze mnie kocha. Jestem zszokowana i nie potrafie dojsc do siebie. Napisz prosze, jak potoczylo sie u Ciebie.

Gość gość
Dzisiaj odkrylam, ze moj maz tez zauroczyl sie inna mlodsza kobieta. Caly swiat zawalil mi sie w jednym momencie. Bylam pewna, ze jestesmy zgrana para i ze mnie kocha. Jestem zszokowana i nie potrafie dojsc do siebie. Napisz prosze, jak potoczylo sie u Ciebie.

Gość gość
wczoraj jak się o tym dowiedzialas?

Gość gość
Otrzymalam na faceboku wiadomosc od pewnej osoby , ktora specjalnie wlamala sie na profil tej kobiey, zeby mnie o tym powiadomic.

Gość Mirunia99
Mój maż też zaczął się dziwnie zachowywać.Ciągle nosił przy sobie telefon i zauważyłam, że czasami po otrzymaniu smsa się uśmiecha....zaczełam szperać w internecie jak można sprawdzić historię jego smsów i trafiłam na i-mobi pl!Okazało się że od kilku miesięcy romansuje sobie z koleżanka z pracy....