Gość fiona13 Napisano Czerwiec 12, 2014 Witam, nie orientuje się za bardzo w zasadach tworzenia nowych wątków na kafeterii, dlatego z góry przepraszam za wszelkie błędy. Nie wiem, czy we właściwym miejscu tworzę ten wątek. Zwracam się do Was z zapytaniem, czy może ktoś się orientuje w kwestiach zasięgu 3g i internetu w telefonie. Otóż niedawno kupiłam telefon przez internet. Na opakowaniu widnieje informacja, że tel może automatycznie i samoczynnie łączyć się z internetem. Teraz moje pytanie, czy jest jakiś sposób, żeby to obejść? Tzn, żeby nie doszło do sytuacji, w której tel sam pobiera jakieś dane a tym samym pieniądze z konta? Przyznam, że korzystam z internetu w telefonie, ale chciałabym, żeby transmisja danych odbywała się tylko wtedy, gdy go faktycznie używam. I jeszcze jedno moje zapytanie, czy orientuje się ktoś, co oznacza 3 g przy kreskach zasięgu? Ma to jakieś powiązanie z automatycznym logowaniem się tel w necie? Jeśli ktoś się orientuje w temacie to proszę o odpowiedź. Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach