Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Disc0Devil

Z czym wam sie kojarzą moje objawy?

Polecane posty

Gość Disc0Devil

Cześć, ostatnio kiepsko się czuje, a nigdy jeszcze nie miałem takich objawów więc postanowiłem napisać na forum, może ktoś z Was kiedyś przechodził coś takiego. Od kilku dni dość uciążliwie boli mnie głowa. Na początku czułem zmęczenie i piekły mnie oczy. Obudziłem się w o 3 i nie mogłem już spać. Wczoraj pojawił się ból brzucha. Nad ranem miałem rozwolnienie. Dziś cały dzień mam biegunkę. Węgiel nic nie pomógł. Ból głowy sie nie zmiejszył. Teraz na wieczór pojawiła się gorączka 38.2 Nie piszcie 'idź do lekarza'. Moja przychodnia nie jest za dobra i chciałbym wiedzieć czy mi to przejdzie czy musze się tam tłuc.

Gość Czarna2101
Dlaczego nie pogotowie nie pójdziesz a rano nie zarejestrujesz sie do lekarza rodzinnego???Na forum ciezko zbadac

Gość gość
primo - zmien przychodnie secundo - przez internet nikt ci nie zdiagnozuje ani grypy jelitowki ani niczego innego

Gość Disc0Devil
Nie wiem czy na pogotowiu nie wyśmieją takich objawów. Chciałbym przynajmniej usłyszeć kilka teorii, bo ja nie mam pojęcia co to może być. Nie chce odrazu męczyć sie z tą biegunką w autobusie, potem siedzieć w poczekalni i dostać jakąś chemie do łykania. Może to nic groźnego i przejdzie?

Gość gość
Ale piszesz czyli jestes i nie ma tak zle

Gość gość
Z niczym ze sarka Gdy miałam salmonellę nie miałam gorączki Zjedz gotowany ryż i gotowana marchewkę, pij dużo Pewnie zezarles coś starego i nadpsutego albo jelitowka ja nigdy nieśmiałymi wiec nie wiem

Gość gość
zajmij się serio swoją wątrobą.Ale nie idąc do lekarza powęsz na polu med.Naturalnej.