Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klinika Odnowy Kolagenowej Anna Pikura

Polecane posty

Gość gość
ha ha witamy nieszczerych pochlebców. Pewnie sama właścielka napisała tego posta.......

Gość Chochlikowa
Ja także jestem zadowolona z wizyt w Klinice Anna Pikura, które wykupiłam w grouponie. Każda część zabiegu się odbyła. Niczego nie pominięto i nie miałam wrażenia, że robią coś na szybko i od niechcenia. Zawsze jestem ostrożna, gdy kupuję kupony zwłaszcza na zabiegi kosmetyczne, jednak tutaj wszystko odbyło się podręcznikowo. Pani na recepcji była sympatyczna a pani kosmetyczka delikatna. Za taką cenę bardzo warto czasami oddać się w ręce specjalistów. Ja się nie zawiodłam i zapewne nieraz jeszcze skorzystam.

Gość MarzenaRZ
Jeżeli chodzi o zabiegi medycyny estetycznej to nigdy nie kupuję grouponów. Jednak nie zauważyłam, żeby klinika Anna Pikura ów kupony na zabiegi medycyny estetycznej na grouponie reklamowała. Większość to raczej zabiegi SPA bądź kosmetologiczne. Sama korzystam z zabiegów medycyny estetycznej i miałam okazję wypróbować pod tym względem klinikę Anna Pikura. Zapisałam się na bardzo innowacyjny zabieg Radiesse. To taki zabieg z jednej strony natychmiast wypełniający zmarszczki i poprawiający owal twarzy a z drugiej zmuszający organizm do samodzielnej odnowy. Przeczytałam o tym zabiegu w internecie i dosyć długo szukałam miejsca, gdzie takie coś wykonują. Trafiłam w końcu na Klinikę AP. Przed zabiegiem przeprowadzono ze mną lekarski wywiad i dopiero pozwolono mi przystąpić do zabiegu. Wykonuje go oczywiście lekarz medycyny estetycznej a nie żadna kosmetyczka. Od razu po zabiegu można wrócić do normalnego życia. Zabieg jest lepszy od botoksów, itp o tyle, że faktycznie działa regenerująco na skórę a nie tylko poprawia jej estetykę. Polecam klinikę Anna Pikura - zabiegi medycyny estetycznej wykonywane są tam na wysokim poziomie.

Gość gość
Korzystam z zabiegów kosmetycznych proponowanych w grouponach przez klinikę Anna Pikura i z żadnym póki co nie miałam większego problemu. Czasami pani recepcjonistka miała trudności ze znalezieniem dla mnie odpowiedniego terminu - ale to trochę wina moich szalonych godzin pracy. Najczęściej wybieram zabiegi oczyszczające na twarz i ciało albo masaże. Zawsze na grouponie jest sporo rodzajów zabiegów do wyboru. Zazwyczaj zabieg zaczyna się od razu po moim pojawieniu się w klinice i przeprowadzony jest w standardowy sposób - kosmetyczki zawsze są miłe. Zabiegi są skuteczne - jeszcze nigdy nie miałam jakiś skórnych nieprzyjemności. Czas zabiegu zwykle trwa tyle ile jest to opisane w grouponie. Ja stawiam 5.

Gość Natankasweety
Dziewczyny a co powiecie o zabiegach laserowych FOTOODMŁADZANIE lub USUWANIE PRZEBARWIEŃ teraz dostępnych na grouponie Kliniki Anna Pikura we Wrocławiu? Cena za jeden zabieg to już 69 zł. Piszą, że też można podejść do usuwania trądziku. Czy to skuteczne - słyszałam, że tak ale trzeba kilka zabiegów przejść. Ile zabiegów daje najlepsze efekty?

Gość gość
Natankasweety - ja nawet korzystałam z takiego zabiegu:) Chodzi o likwidację przebarwień. Laser w Klinice Anna Pikura jest jednym z nowocześniejszych, jednak jeden zabieg to za mało, by pozbyć się wszystkiego dokładnie. Zazwyczaj potrzeba 3, 4 zabiegów w dość sporych odstępach czasowych, by skóra mogła się zregenerować. Jednak efekty są znakomite. Jeżeli chodzi o przebarwienia ja szczerze polecam zabieg laserem. Pamiętaj, że jak nie jesteś czegoś pewna zawsze możesz zadzwonić lub podejść do salonu i dopytać pracujących tam osób. Pozdrawiam i powodzenia. Napisz czy się zdecydowałaś!

Gość natankasweety
Dzięki za odpowiedź. I tak zdecydowałam się na likwidację trądziku laserem w Klinice Anna Pikura. Ponoć laser niszczy bakterie odpowiedzialne za trądzik i już po kilku zabiegach będą widoczne rezultaty. Jestem ciekawa jak to będzie ze mną, ale jestem dobrej myśli. Na zabieg zapisałam się już na styczeń. Po pierwszej sesji postaram się napisać o moich przeżyciach. Ale jestem spokojna, jak umawiałam się na termin to pani rozmawiająca ze mną była przemiła i wszystko fajnie i prosto mi wyjaśniła. Nie mogę się doczekać!

Gość gość
Nie rozumiem tych afer grouponowych. Jak nie lubisz korzystać to nie korzystaj! Ja sama jestem klientką Kliniki Anna Pikura, ale nie korzystam z Grouponów - chyba tylko dlatego, że mają dosyć ograniczoną ofertę na zabiegi. Sama klinika posiada ogrom przeróżnych zabiegów na skórę i czasami warto skorzystać z czegoś nowego. Odkryłam na to świetny sposób. Newsletter, na który można się zapisać na stronie marki annapikura.com. Co tydzień przychodzą tam świetne promocje na kosmetyki Anna Pikura i na zabiegi. Oryginalne zabiegi, których nie znajdziecie nigdzie indziej. Czasami jest taniej niż na grouponie i dużo bardziej różnorodnie. Polecam tę opcję wszystkim, którzy nie lubią grouponów a jeszcze bardziej pełnych cen za zabiegi :)

Gość gość
Ja podobnie jak poprzedniczka nie lubię się na drobne rozmieniać, dlatego zawsze wolę wybrać się do salonu i mu zapłacić pełną cenę niż przechodzić przez pośredników. Wszyscy wiedzą, że groupon to reklama. Zwyczajne zachęcenie do spróbowania czegoś więcej - to dlatego pojawiają się tam standardowe zabiegi - zazwyczaj dostępne także w innych salonach. Jednak, jeżeli chcemy spróbować czegoś nowego i wyjątkowego warto wybrać się bezpośrednio do salonu. A jeżeli ceny trochę przewyższają nasz budżet to pytajmy w salonie o zniżki, promocje aktualne. Newsletter jest ekstra rzeczą. Na początku w Klinice Anna Pikura płaciłam za zabiegi pełne ceny - jedna z pań kosmetyczek wspomniała o newsletterze. Przychodzi co tydzień i promocje, mimo, że szybko znikają, są naprawdę warte uwagi. Ostatnio wykupiłam pakiet 3 10-stopniowych zabiegów oczyszczających za 200 zł. Wychodzi mniej niż 70 zł za jeden zabieg, który trwa półtora godziny! Super - polecam zamiast groupona!

Gość gościówkalol
Jeez... jak wam się nie podoba, co jest wpisane na grouponie i jak nie chcecie z niego korzystać to po prostu tego nie róbcie! Przecież nikt nad wami nie stoi i nie rozkazuje kupować. Nagonka na Klinikę Anna Pikura jest totalnie bezsensowna. Zresztą to tylko groupon a salon kosmetyczny nie składa się wyłącznie z tego... Specjalnie zajrzalam na groupon, żeby sprawdzić ileż to zabiegów medycyny estetycznej promuje w ten sposób ta firma. I tadam... ani jednego. Wszystko to zabiegi kosmetologiczne bądź masaże. Cała afera zupełnie niepotrzebna. Ja tam kupuję czasami na grouponie i jak wiem czego szukać i czego się wystrzegać - nigdy z tym nie miałam problemów. A wszystkie zakupoholiczki przestrzegam - czytajcie, wiem, że czasami trudno przeczytać całą stronę tekstu, ale może was to ustrzec przed nieporozumieniami lol. I podobnie jak dziewczęta z komentarzy powyżej - radzę szukać promocji w salonie - większość z was się zdziwi jak dużo można oszczędzić.

Gość MonikaTo
Mnie totalnie rozbawiają te chmary niezadowolonych z grouponu klientów. Jeżeli kupujecie to oznacza, że zapoznaliście się z tym, co kupujecie. Najbardziej chce mi się śmiać z osoby (chyba na tym forum nawet), która wykupiła Day Spa na grouponie właśnie w klinice Anna Pikura, gdzie w opisie dokładnie było wyjaśnione, że zabieg składa się z masażu, zabiegu na twarz, maski, itp. ale trwa 1,5 godziny. Ale osoby uznające, że wiedzą, co robią stwierdzają, że jeżeli coś nazywa się Day Spa oznacza, że powinny mieć wykonane zabiegi przez cały dzień... za 100 zł.... Najzabawniejsze było jak się skarżyła, że zabieg trwał trochę ponad 1,5 godziny. ach... ludzie proszę czytajcie! Wszystko zawsze jest wyjaśnione w grouponach, a jak nie ma (rzadko) a chcecie się upewnić zadzwońcie do salonu i się dowiedzcie szczegółów. Bo to przykre, gdy potem takie niedoinformowane z własnej winy osoby niszczą opinię różnym firmom. Podchodzę do tego dosyć uczuciowo, bo osobiście znam Klinikę Anna Pikura i zawsze byłam tam obsługiwana z największą dbałością. Uzewnętrzniłam się - mam nadzieję, że ktoś weźmie moje przemyślenia do serca.

Gość Ania444490
Nie polecam niestety. Obsługa pozostawia wiele do życzenia, Panie nie mają odpowiedniej wiedzy - nie czułam się bezpiecznie. Na pytania o konkretny zabieg, któy chciałam wykonac odpowiedzi były zdawkowe i schodzące na inny temat. Efekt zabiegu utrzymywał się 2 dni i koniec. W tych czasach liczy się na coś więcej.

Gość Omi
Zawsze z pewnym dystansem podchodziłam do grouponów dotyczących zabiegów w salonach urody, aż do czasu, gdy trafiłam na groupon Kliniki Anna Pikura. Wyjątkowe zabiegi w wyjątkowych cenach - na dodatek w samym centrum Wrocławia. Wykupiłam zabieg oczyszczający na twarz. Gdy rezerwowałam termin telefonicznie - miła pani z recepcji szybko znalazła pasującą mi datę i godzinę. Pojawiłam się w salonie o 16:30 - zabieg rozpoczął się praktycznie od razu. Przesympatyczna pani kosmetyczka tłumaczyła każdy wykonywany krok. Cały zabieg trwał dokładnie tyle, ile obiecywał groupon, wykonany został także każdy krok zabiegu, dokładnie i precyzyjnie. Moja twarz świetnie przyjęła nakładany luksusowy krem i maskę i odwdzięczyła się pięknym wyglądem. Byłam naprawdę pozytywnie zaskoczona, że kupując na grouponie możemy otrzymać zabieg na tak wysokim poziomie. Polecam serdecznie.

Gość gość
Zakupy na grouponie to teraz pewne tabu :) czy zabieg wykupiony spełni moje oczekiwania? Czy nie zostanę źle potraktowana? Czy zabieg będzie wyglądał tak samo jak podczas wizyty standardowej z normalną ceną? Po pierwsze pamiętajmy, że zakupy groupowe nie polegają na tym, że zabiegi są uboższe od standardowych! Chodzi w nich o to, że jest ich sprzedawanych więcej - tak więc firma i tak zarabia. Po drugie to forma reklamy - więc kupić można tylko określoną ilość grouponów i firmy raczej nie traktują tego jako głównej formy zarobku tylko jako powtarzam reklamę zachęcającą klienta do powrotu. Klinika Anna Pikura to miejsce, które często odwiedzam i które nie zawiodło mnie żadnym zabiegiem. Zawsze wykonywane są na wysokim poziomie. Ewidentnie groupon to dla firmy reklama. Sama raczej rzadko spotykam się w salonie z osobami, które akurat trafiły tam z groupona. Salon Anna Pikura ma tak szeroką ofertę zabiegów, że na grouponie to tylko przedsmak tego, co można otrzymać w salonie. Na początku korzystałam z kuponów teraz do Kliniki Anna Pikura przychodzę na zabiegi indywidualnie dobrane do mojego rodzaju skóry i moich potrzeb. Jestem zachwycona i polecam to miejsce.

Gość gość_wrocławianka
ja należę do szerokiego grona niezadowolonych klientek, w trakcie zabiegu liposukcji ultradźwiękowej sprzęt uległ awarii i doznałam oparzenia na udzie, przerażone Panie kosmetyczki, i bez reakcji właściciele spółki. Po roku leczenia zostało przebarwienie, do dzisiaj nikt się nie zainteresował konsekwencjami zdarzenia, poza podaniem numeru polisy, natomiast do dzisiaj staram się odzyskać kwotę, którą musiałam ponieść na leczenie miejsca po oprzeniu. Paniom które poddają się zabiegom w tym pseudo ekskluzywnym miejscu życzę szczęścia, aby nic się nie wydarzyło, bo po polisa firmy nie obejmuje zabiegów laserowych, więc z problemem zostaniecie same. Radzę dwa razy się zastanowić i lepiej zapłacić więcej w profesjonalnej klinice dermatologicznej niż w salonie kosmetycznym, o którym sama rotacja pracowników mówi za siebie i szukanie klientów na gruponie.

Gość gościuuwa
klient gruponowy ma to do siebie, że jest roszczeniowy, taki podgatunek człowieka. nie dziwia mnie komentarze gruponów, one żadko kiedy są pochlebne- niezależnie od wykonanej usługi i nastawienia usługodawcy. grupon to grupon, jak pojawi się opóźnienie i grupon zmuszony jest czekać 10min to rości sobie prawo do dodatkowych gratisowych usług, albo wielu próbek itd. nie mam nic wspólnego z powyzszym salonem, sama pracuję w miejscu podobnym i proszę mi wierzyć, my naprawdę uczciwie traktujemy klienta ale grupon już przy p[ierwszym kontakcie telefonicznym szuka punktu zaczepienia by udowodnić sobie i światu że napewno będzie źle potraktowany. są to ludzie naprawde niskich lotów, jak sobie przypomnę co niektóre rozmowy...jakim trzeba być człowiekiem żeby wszedzie doszukiwac się podłości? po co debile kupujecie grupony jeśli z góry zakładacie, że wszystko będzie nie tak?!

Gość Wrocławianka87
Śmieszne są te negatywne opinie bez pokrycia. Ja raczej nie kupuję z groupona, natomiast z czystej ciekawości zajrzałam na profil Kliniki Anna Pikura na grouponie i nie zauważyłam żadnego zabiegu medycyny estetycznej wykonywanego w promocyjnych cenach... Wszystkie zabiegi to albo masaże, albo jakieś rytuały spa albo zwyczajne zabiegi kosmetyczne, oczyszczające czy nawilżające. Klinikę znam dzięki mojej mamie - ona jest stałą klientką i nigdy, nawet raz nie skarżyła się na wykonywany zabieg. kosmetyczki tam pracujące są niezwykle delikatne i ostrożne. Mama polecała mi właśnie ten gabinet ze względu na doskonały sposób wykonania zabiegu. Polecam go wszystkim osobom szukającym miejsca, które będzie zarówno bezpieczne jak i skuteczne. Mnie ogromnie przypadł do gustu - mówię o wrocławskim salonie - uroczo urządzony w starej kamienicy w samym centrum miasta naprawdę wart jest odwiedzin i zaufania! Super!

Gość gość
Komentarz, które zaczynają się od tekstu: należę do szerokiego grona niezadowolonych klientów... zupełnie mnie rozbrajają haha po prostu widać, że albo ktoś jest bardzo pewny siebie, albo chce zrobić na złość, albo nie ma logicznych argumentów. Ale skoro to subiektywna opinia - każdy ma do niej prawo. Więc pozwólcie, że ja także zacznę od zdania: Należę do szerokiego grona zadowolonych klientów ów Kliniki Anna Pikura. To nie pojedynczy salonik w jakiejś małej mieścinie - tylko sieć salonów - a jak na sieć przystało poziom obsługi i jakość zabiegu musi być wysoki! - bo inaczej z sieci zostaną nici :) Ja mam bardzo pozytywne odczucia po wizycie w salonie. Od progu nie miałam problemu z wybraniem i zapisaniem się na zabieg. Pani z recepcji miała dużą wiedzę i była naprawdę pomocna. Przed zabiegiem uzupełnia się kartę pacjenta, co pozwala od początku zapobiec wszelkim możliwym problemom, mogącym wyniknąć z zabiegu - jak uczulenie czy wrażliwość na jakiś składnik produktu stosowanego podczas zabiegu. Ja przede wszystkim chodzę do salonu na zabiegi oczyszczające i odżywiające - dzięki nim moja cera prezentuje się dobrze nawet bez makijażu. Nigdy żaden zabieg nie został wykonany choćby z niewielką niestarannością. Wychodząc z Kliniki Anna Pikura - zawsze jestem mega zadowolona. Regularne wizyty pozwalają mi utrzymać skutki zabiegu cały czas! Klinika ma u mnie 5+.

Gość gość
Groupon to dla mnie doskonały sposób na pierwszy raz. Próbuję, smakuję, porównuję. Tak jest prosto i tanio a potem zostaję stałym klientem, jeżeli coś u mnie gra na sześć. Tak było z Kliniką Anna Pikura w Gdyni. Potrzebowałam zabiegu oczyszczającego, a że moja skóra twarzy wymaga specyficznej pielęgnacji - odpada u mnie mikrodermabrazja. Weszłam na groupon i wyszukałam promocje w Gdyni. I tak trafiłam na zabieg oksybrazji w salonie Anna Pikura. Zabieg kosztował niecałe 50 zł - super cena więc od razu wykupiłam. Zapisałam się na wizytę i po kilku dniach pojawiłam się w salonie - pani z recepcji była niezwykle sympatyczna, na zabieg czekałam kilka minut, pani kosmetyczka zmyła makijaż, obejrzała moją cerę i potwierdziła, że dobrze zrobiłam wybierając zabieg oksybrazji, bo na mojej skórze widać naczynka i zabieg mikrodermabrazji po prostu nie byłby wskazany. Zabieg był niesamowicie delikatny i przyjemny. Niezbyt długi, ale odświeżający. Po kilku dniach moja skóra prezentowała się wyjątkowo dobrze i tak oksybrazję wpisałam do mojego kalendarza. Podobnie z kliniką - warto wykupić zarówno groupony na próbę jak i później zapoznać się z całą ofertą salonuhttp://annapikura.com/Zabiegi_kosmetologia.html - bo ceny nawet bez grouponu są w porządku. Właśnie dlatego kupuję groupony - żeby móc wynaleźć takie perełki jak ta.

Gość gość
Piękna Klinika. Bardzo warto tam zajść jak jesteście we Wrocławiu na dłużej. Każdy zabieg wykonywany jest z prawdziwą pasją. Delikatnie, ale bardzo precyzyjnie. Oferta w Klinice Anna Pikura jest bardzo szeroka i niesamowicie atrakcyjna. Ja zazwyczaj chodzę tutaj na masaże oraz na wszelkie zabiegi oczyszczające na twarz. Jeszcze nie miałam okazji skorzystać z zabiegów medycyny estetycznej, jednak słyszałam wyjątkowo pochlebne opinie na ich temat. Wiem z pewnego źródła, że do Kliniki często przyjeżdżają pacjentki z zagranicy, zapewne przyciąga ich cena i jakość zabiegów. Nigdy nie zawiodłam się na pracownikach tego salonu oraz na efektach zabiegów. Zawsze śmieję się z osób, które po jednej wizycie oczekują cudów - kiedy każda dbająca kobieta powinna zdawać sobie z tego sprawę, że to regularność pielęgnacji jest sekretem zachowania urody i młodości.

Gość perełka84
Z tą kliniką zapoznała mnie moja najlepsza przyjaciółka. Jest stałą klientką a ja zawsze szukałam miejsca, któremu mogłabym zaufać. Kiedyś miałam mały problem z salonem kosmetycznym i ciężko mi było na nowo oddać swoją skórę w ręce obcej osoby. Całe szczęście w tym przypadku nie miałam czego się obawiać, ponieważ cały personel Kliniki Anna Pikura jest ewidentnie profesjonalnie przygotowany. Na pierwszej wizycie, podczas zabiegu kwitnące jabłonie kosmetyczka cały czas omawiała każdy wykonywany krok, również na moje pytania odpowiadała szybko i w sposób zrozumiały, dla osób, które na co dzień nie interesują się dogłębnie kosmetologią. Uważam, że łatwość nawiązywania kontaktu jest ogromnym plusem. Mnie na przykład to niezwykle uspokoiło i pozwoliło naprawdę odprężyć się w czasie zabiegu. Ceny we wrocławskim salonie są bardzo atrakcyjne. Po pierwszej wizycie zapisałam się do newslettera i teraz mniej więcej raz na tydzień przychodzą super promocje na zabiegi, których nie ma na przykład w grouponie a ceny są równie niesamowite. Polecam ze względu na jakość usług i sympatyczny personel.

Gość gość
Odkąd powstał Groupon zdarza mi się regularnie korzystać z dostępnych tam promocji. Chociaż staram się umiejętnie wybierać, tak by potem nie żałować. Między doskonałymi ofertami zdarzają się również nie warte uwagi. Nie kupuję zabiegów medycyny estetycznej na grouponie - bo zgadzam się, że tak znaczne obniżenie ich ceny może mieć odbicie w gorszej jakości wykonywanego zabiegu. Jednakże z Kliniką Anna Pikura mam do czynienia od lat i nie widziałam ani razu, by ta firma reklamowała na grouponie zabieg medycyny estetycznej. Jakiekolwiek zabiegi - a sprawdzałam dodatkowo przed przystąpieniem do pisania tego komentarza - to zabiegi z zakresu kosmetologii. I zgadza się korzystam z ów zabiegów i nigdy nie zdarzyło mi się, bym została potraktowana inaczej czy w jakiś sposób gorzej od regularnego klienta. Mimo, że korzystam z grouponu chodzę też na zabiegi w Klinice Anna Pikura, które dostępne są tylko w salonie. Pani recepcjonistka zawsze zna aktualne promocje i naprawdę zdarzają się perełki, które warto wykupić. Ostatnio udało mi się za niecałe 200 zł kupić pakiet 5 zabiegów depilacji laserowej na twarz - dlatego groupon jest ok - jeżeli chcemy sprawdzić daną firmę, jednak równie opłacalne jest osobiste pojawienie się w salonie i wypytanie o wszelkie promocje i firmowe zabiegi. Często korzystam z tego salonu i polecam jego usługi.

Gość FiolkaOlka
O kurcze, ale nawał komentarzy - z ciekawości szukałam opinii o klinice, bo ostatnio miałam przyjemność korzystać z jednego zabiegu - właśnie grouponowego w Klinice Anna Pikura. Cieszę się, że przed wizytą nie czytałam żadnych opinii, bo bym szla nieźle wystraszona na zabieg. A tu okazało się, że wszystko było super i na swoim miejscu. Ogólnie gdy kupuję groupon nie oczekuję kwiatów, fajerwerków ani czerwonego dywanu - tylko sprawnie wykonanego zabiegu, który przyniesie oczekiwane efekty. I właśnie to otrzymałam. Wizyta była krótka, jednak mieściła się w czasie opisanym w grouponie. Umówienie wizyty także nie sprawiło mi żadnego kłopotu. Pani była miła - nie wyczuwałam niechęci czy lekceważenia. Kosmetyczka wykonująca zabieg oczyszczający była uprzejma i kompetentna - bez problemu oddałam swoją skórę w jej ręce. Zabieg był raczej przyjemny, bezbolesny. Twarz po zabiegu miałam nieznacznie zaczerwienioną, jednak po kilku godzinach wszystko wróciło do normy i moja twarz wyglądała na odświeżoną. Cieszę się, że mogłam sama zbudować opinię na temat tego salonu i polecam to każdemu. Ślepa wiara w komentarze - nie jest najlepszym rozwiązaniem. Ja z kliniki z pewnością jeszcze skorzystam!

Gość gość
Lubię tę Klinikę. Nigdy nie miałam z nią żadnych nieprzyjemności, nieporozumień czy niemiłych wspomnień :). Moja skóra zawsze wracała w lepszym stanie :) Anna Pikura to także twórca serii luksusowych biokosmetyków - i warto załapać się na zabieg, gdzie ów kosmetyki są stosowane. Bardzo serdecznie polecam!!!!

Gość malababy
Groupony to takie stwory na które trzeba bardzo uważać, bo można się nieźle pośliznąć, przestraszyć i potem żałować. Kupując jednak kupon promocyjny do salonu Anna Pikura nie miałam większych obaw - na grouponie wszystko było dokładnie opisane. Zabieg przebiegł tak jak się tego spodziewałam - jak obiecano w tekście. Dowiedziałam się jednak w recepcji, że można zapisać się do newslettera Kliniki. Zapisałam się - teraz co tydzień przychodzą mega promocje nie tylko na zabiegi, których z pewnością nie znajdziemy na grouponie, ale także na świetne biokosmetyki marki. Muszę przyznać, że jeżeli chodzi o ten salon to jego newsletter zdecydowanie wygrywa z grouponem!

Gość gość
Chciałabym podziękować Klinice Anna Pikura za bardzo miłą i profesjonalną obsługę. Umówiłam się na godzinę 15:30 na zabieg. Gdy weszłam Pan od razu mnie przywitała. Od razu także zostałam poinformowana, że muszę poczekać kilka minut, bo ostatni zabieg jeszcze się nie skończył. Pani z recepcji zaproponowała mi coś do picia. Usiadłam w saloniku z wielką szybą z widokiem na ulice Wrocławia i po chwili dostałam gorącą kawę. Na zabieg nie czekałam nawet 10 minut - a takie opóźnienie to żadne opóźnienie moim zdaniem. Pani kosmetyczka zeszła i zaprosiła mnie do gabinetu. Była uśmiechnięta i nie miałam problemu z rozluźnieniem się i wyjątkowo sympatyczną rozmową. Zabieg był niezwykle przyjemny, pani kosmetyczka miała delikatne i pewne dłonie. Najprzyjemniej wspominam masaż twarzy i niesamowitą maseczkę algową, która zastygała na twarzy - była bardzo odprężająca. Jestem w 100% zadowolona i z pewnością skorzystam ponownie.

Gość Dominika 82
Nie sądziłam, że kiedykolwiek będę chciała podzielić się swoją opinią na temat jakiegoś miejsca. A jednak Salon Anna Pikura stanowi tutaj wyjątek. Nie jestem osobą, która czepia się szczegółów, jednak zdecydowanie zawsze je zauważam i wyciągam wnioski. Markę Anna Pikura znałam już wcześniej. Raz na jakiś czas udawało mi się zebrać trochę gotówki i kupić Hydrology, jeden z kremów wyprowadzonych na rynek właśnie przez tę firmę. Kosmetyki nie są tanie jednak w stu procentach naturalne, składniki pochodzą z ekologicznych upraw... a kremy jak i ich opakowania są piękne i luksusowe. Ale nie piszę by zachwalać kosmetyki Anna Pikura. Pierwszy mój raz z Kliniką Anna Pikura odbył się we Wrocławskim salonie. Jest bardzo widoczny z głównej ulicy, zaraz przy Galerii Dominikańskiej. Widać, że w salonie dużą uwagę zwraca się na komfort klienta. Zaraz po wejściu byłam przywitana przez recepcjonistkę, potem, gdy czekałam na zabieg, każda schodząca kosmetyczka mówiła mi 'dzień dobry'. To niby szczegóły, ale jak pisałam - to one kreują wizerunek firmy. Personel był uśmiechnięty i pomocny. Aktualnie jestem stałą klientką Kliniki już po kilku zabiegach i za każdym razem czułam się zrelaksowana i zadoeolona. Zabiegi przynoszą efekty - zwłaszcza te podczas których stosowane są luksusowe kosmetyki marki, kolagen, mgiełka i kremy. Moim ulubionym zabiegiem do tej pory są KWITNĄCE JABŁONIE - zabieg, w którym używane są duże ilości witaminy c. Moja twarz, szyja i dekolt po tym zabiegu wyglądają zdecydowanie lepiej i są wspaniale odżywione. Polecam ten wrocławski gabinet.

Wiecie jak to czasami jest, że zapada wam w pamięć jakieś wydarzenie, jakaś rzecz niezwykła i nie ważne jak długo szukacie nie możecie znaleźć identycznego wrażenia, zawsze coś będzie mniej barwne, mniej wyraziste i mniej emocjonalnie wyeksponowane. Dwa razy zdarzyło mi się coś takiego doświadczyć. Pierwszą rzeczą, było niby zwykłe cappuccino, które piłam pewnego razu w Kołobrzeskiej restauracji w centrum. Przez lata szukałam podobnego, smaku, treściwego aromatu - nie udało mi się znaleźć równie wyjątkowej kawy. Drugi przypadek to Czekoladowy Rytuał Spa, z którego mogłam skorzystać w Klinice Anna Pikura. Nieważne ile szukałam, ale równie niezwykłych i przyjemnych chwil relaksu i odprężenia nigdzie indziej nie mogłam znaleźć. To chyba miłość od pierwszego wejrzenia. Wszystko jest idealne i doskonałe. Możliwe, że w dużej mierze zależy od zupełnie subiektywnej oceny. Mimo wszystko nigdzie indziej nie czuję się tak wyjątkowo jak właśnie w klinice Anna Pikura. I mimo, że smaku cappuccino ze wspomnień nigdy nie odkryłam ponownie (Kołobrzeska restauracja po latach przestała istnieć) to cieszę się, że Czekoladowe SPA w Klinice Anna Pikura cały czas ma się doskonale - poziom wysoki i niezmienny. Dziękuję.

Gość szarakoala
Przez długie lata nie cierpiałam mojej twarzy. Zawsze miałam problem z trądzikiem. Wieczne wizyty u dermatologa, nietrafione kuracje, które odbijały się na moim zdrowiu. W końcu po próbach i błędach, mojemu lekarzowi udało się znaleźć lek, który pomógł. Niestety na cerze zostały bardzo brzydkie blizny, które w dalszym ciągu utrudniały mi życie społeczne. Dermatolog polecił mi zabieg laserowy i tak trafiłam do Kliniki Anna Pikura. Było mi miło kiedy podczas pierwszej wizyty poświęcono mi naprawdę dużo czasu. Pytano czego oczekuję, polecano różne zabiegi i kosmetyki, jak na przykład kolagen aktywny biologicznie AP BIOAKTIV, który w naturalny sposób redukuje blizny. Zdecydowałam się na serię zabiegów laserowych. Terapia przebiegała bardzo sprawnie, ja dodatkowo w domu stosowałam polecany kolagen. Możecie nie wierzyć, ale pozbyłam się większości blizn. Pod makijażem są zupełnie nie widoczne. Teraz po latach znowu mogę patrzeć w lustro i się uśmiechać. Zabiegi w Klinice przyniosły mega efekty. Jestem przeszczęśliwa i nie żałuję żadnej wydanej złotówki!!!

Gość gość
Kupuję groupony w krakowskiej Klinice Anna Pikura i nigdy się jeszcze nie zawiodłam. Personel jest miły i profesjonalny - nigdy nie traktuje klienta zbytkowo i powierzchownie, zawsze słucha i stara się zrozumieć i pomóc. Kosmetyczki często polecają zabiegi, które naprawdę dobrze skomponowane są do cery - widać, że znają się na rzeczy. Warto zapytać w salonie o właśnie obowiązujące promocje - zazwyczaj jest ich całkiem sporo i można trafić na prawdziwy skarb za mniej niż pół ceny. Polecam to miejsce osobom, które szukają przestrzeni będącej sposobem na oderwanie się od rzeczywistości. Anna Pikura zdecydowanie do takich miejsc należy. Oferta salonu jest znakomitahttp://annapikura.com/Zabiegi_kosmetologia.html