Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka pytań o pigułki

Polecane posty

Gość gość

wiem, że u każdej kobiety antykoncepcja hormonalna działa inaczej, ale chciałam Was zapytać o wasze doświadczenia. szczególnie interesuje mnie czy jest tu jakaś Pani, która zabezpiecza się w ten sposób już dłuższy czas, jak to wpływa na samopoczucie, czy nie boicie się skutków ubocznych itp. czy zwracacie uwagę na czynniki mogące obniżyć działanie pigułki, może wiecie o czymś co nie jest oczywiste a na co zwracać uwagę należy. z góry dziękuję za odpowiedź

Gość gość
Myślę, że o ryzyku występowania poważnych skutków ubocznych wie każda kobieta stosująca antykoncepcję, ale byc może nie każda wie, że można to ryzyko skutecznie zmniejszac stosując osłone do antykoncepcji. Nudności, tycie, pogorszenie stanu cery, włosów, pogorszenie samopoczucia można wyeliminowac stosujac Harmonellę, tak samo zmiejszaja ryzyko wystąpienia zakrzepicy. Mnie to pomaga, zwłaszcza jeśli chodzi o samopoczucie i wyskakiwanie pajączków, odkąd stosuje ten suplement pajączki poznikały, nawet te stare.

Gość gość
a mnie lekarz powiedział, że "te wszystkie suplementy są o ... rozbić" :/ pozwolę sobie jeszcze zapytać, czy Pani zwraca uwagę na składniki, tabletki, które mogą obniżyć skuteczność pigułki? czy to trochę przesadzone

Gość gość
Widoczne są źle dobrane,jrslki są skutki uboczne. Bralam kilkanaście lat, tabletki trójfazowe, żadnych skutków ubocznych.

Gość gość
lekarz robił wam badania hormonalne przed wystawieniem recepty? bo ze mną nawet wywiadu lekarskiego nie przeprowadził. ale zobaczymy, może będzie ok