Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ry

jak odbic zonatego żoni..Pomozcie

Polecane posty

Gość ry

Miałam romans z zonatym,niestety zostawił mnie dla zony,załamka płacze po nocach nieśpie,nie jem,Widuje go w pracy ale nie zwraca na mnie uwagi.Co poczac jestem załamana

Gość gość
Kup mu Ferrari korfo!

Gość gośćwrrrrrrrrrrrrr
Jesteś dziwką i życzę ci tego samego ! Żeby facet Ciebie zostawił dla jakiejś podobnej o ciebie lafiryndy :)

Gość gość
Może w ramach skruchy przyzna jej się i cię wskaże, żona wpadnie i ci mordę obije tak że już żaden się za tobą nie oglądnie, on też :D

Gość gość
obiecał,ze wezmie rozwod,a pozniej nie odzywał sie ..nie wiem co jest grane,chyba zmienił telefon,bo probowałam dzwonic to nie ma takiego numeru..:-(Kocham go calym sercem,mowił ze mnie kocha tez.

Gość gość
coś mu się odmieniło, a może od początku kłamał. w każdym razie skoro tak ostro stawia sprawę, raczej go nie odzyskasz. znieś to z honorem, żeby pozostawić po sobie miłe wspomnienie... i ruszaj do przodu.

Gość takaonajedna
faceci sa jednak cwani - wybieraja na kochanki takie tępe lalunie jak autorka które dadzą d**y za komplement potem sie im coś sciemni o jakiejś miłości a one naprawde myślą ze kochanek zostawi żone, haha nie no naprawde myślisz, ze on wymieni kobiete która zapewne ma klase, prowadzi dom i przy której ma stabilizacje a do tego jest porzadna na taką puszczalską jak ty z która poza seksem nic go nie łączy? On już wybrał tą jedyną a że rozłożyłaś nogi to wziął z nudów ale nie zeby cie od razu za to kochał! Faceci nie mogą sie żenić z każda z którą uprawiają seks zrozum naiwna ...:)

Gość gość
Od żony się odwal szmato, bo żona ci chłopa nie odbiła. Mniej pretensje do tego echa co masz w pustym łbie :D

Gość gość
Zona czy nie żona najwyraźniej ma cie w d. Gdyby rzeczywiście małżeństwo było pomyłka, a ty ta jedyną to by się rozwiódł. Znalam taka parę, ona go poznała, jak był żonaty, mówił, ze małżeństwo od dawna tylko na papierze. Ja nie wierzylam, ale tak rzeczywiście było. Rozwiódł się kulturalnie i ożenił z ta druga, i żyli długo i szczęśliwie. Ale nie zmieniał numeru telefonu i nie robił uników, tylko wszczął postępowanie rozwodowe. Twój tego nie robi. Wyciagnij wnioski.

Gość gość
pobawił się tobą ścierwo i wrócił do wartościowej żony

Gość gość
dziewczyno ale czy Ty na serio to piszesz? Chyba żartujesz ośmieszasz kochanki mało która jest tak nierozgarnięta i sądzi że facet zostawi żonę jak już wchodzisz w taki układ to wiadomo czym to pachnie może Wam być tylko dobrze w łóżku

Gość gość
dziewczyno ale czy Ty na serio to piszesz? Chyba żartujesz ośmieszasz kochanki mało która jest tak nierozgarnięta i sądzi że facet zostawi żonę x ha ha ha ha oplułam monitor. kochanki same się ośmieszają, bo większość jest wlaśnie tak głupia i pusta jak aurorka

Gość gość
ja miałem tak z kobietą,miała faceta zostawić,mieliśmy być razem,ale okazało się ,że mi sciemniała,wyzywać zaczeła,kontakt zerwała,d***** i tyle!:o

Gość gość
bo większość jest wlaśnie tak głupia i pusta jak aurorka " xxx większość, ale nie wszystkie :-p

Gość gość
co to za gadanie znowu. jasne, wszystkie kochanki to idiotki. a wszystkie zony sa super, maja klase i sa wartosciowe. nie pomysleliscie, ze gdyby zony byly takie idealne, to by ich mezowie nie zdradzali? a moze sa nudne? kury domowe.. powaznie, nic do zon nie mam, ale takie klasyfikowanie, ze kazda kochanka glupia, a kazda zona super, doprowadza mnie do szalu. inteligencja nie ma nic wspolnego z moralnoscia, wiec kochanka moze byc z***biscie inteligentna. a zony tez sie zdarzaja rozne, niektore same zdradzaja męzów.

Gość gość
inteligentna i mądra kobieta nie zostanie kochanka zonatego

Gość gość
Ty świnio, autorko.

Gość gość
zycie nie znacie, frustratki. zejdzcie z autorki.

Gość gość
racja, jak sie zakochala, to ma przewalone, wspolczuje.

Gość gość
Ciesz się, że dowiedziałaś się, jaki jest - teraz, kiedy jesteś młoda i świat przed tobą, a nie mając 40 lat na karku, trójkę dzieci, biust do ziemi i kredyt do spłacenia. Zagryź zęby i zapomnij o nim. Szukaj takiego, którego miłość jest coś warta.

Gość gość
gość dziś inteligentna i mądra kobieta nie zostanie kochanka zonatego v dokladnie tylu wolnych ze tylko wybierac :)

Gość gośćdfghj
gorzej jak sie zakocha... latwo mowic tym, ktore nigdy nie kochaly zonatego...