Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy w co sie pakujecie do szpitala na poród?

Polecane posty

Gość gość

Torba czy walizka?jak w torbę to jedna czy w dwie,osobna dla dziecka i osobna dla siebie?a jak walizka to mala czy wieksza?nienawidze toreb,chcialabym sie spakować w średniej wielkości walizkę zeby na luzie wszystko zmieścić a nie na ścisk.Ale nie chce zeby to jakoś dziwnie wygladalo.Jak to teraz jest,co wy miałyście?

Gość gość
Spakuj się w co chcesz,przecież to twoja sprawa i nikomu nic do tego.Kobiety,wy czasami macie problemy wyszukane na silę:O

Gość gość
miałam torbę dużą sportową w środku miałam najpotrzebniejsze rzeczy dla dziecka osobno w siatce w torbie ,ciuszki ,pieluchy,potem wymieniałam mąż zabierał brudne nosił czyste ubranka ,walizki w domu mam akurat duże ,ale miały dziewczyny walizki takie średnie na kółkach lekkie ,i to dużo dziewczyn bo leżałam 8 dni to widziałam ,no w związku z tym że leżeliśmy dłużej ,dwa razy zmieniałam salę i moją wielką torbę targały dwie salowe ,a walizeczka na kółkach problemu by nie stanowiła pod łóżkiem też się zmieści .Nawet lepiej dla położnych bo one potem prowadzą cię na odział i noszą te torby więc spakuj walizkę .