Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiego lenia dziś mam

co dziś robicie na obiad? nie mam żadnego pomysłu

Polecane posty

nic mi się nie chce dziś robic, ale nie tylko do jedzenia. po prostu najchętniej poszłabym spać :P w zamrażarce mam filet dorsza, macie jakiś pomysł co z niego zrobić zdrowego? smażenie odpada. a co u was dziś na obiad, macie dziś chęci do jakiegokolwiek działania? mi nawet na spacer nie chce się iść z dzieckiem...

Gość gość
Zawsze mozesz go przyprawic i do piekarnika :)

Gość gośćolazopola
Ja nawet powera dzisiaj mam :-) Posprzątałam już prawie cały dom. Na obiad gotuje mi sie właśnie zupa pieczarkowa a na drugie ziemniaki będą z jajkiem sadzonym, fasolką szparagową i kefirem. Jeśli chodzi o tego dorsza to zawin go w folie z przyprawami i upiecz w piekarniku. Do tego jakieś warzywa na parze. U nas jutro będzie ryba ale z grilla.

i pewnie tak będzie :P bo na parze mi się przejadł.

Gość gość
zazdroszczę posprzątanego domu ;) ja dalej w piżamie. Ale muszę się ruszyć i coś zacząć robić.

Gość gość
Na obiad dziś robię pierogi leniwe :D mam ochotę na coś niemięsnego. ja miałam ambitny plan posprzątania całego domu... ale mam jakiegoś lenia :) jedyne co to sprzęt rtv odkurzyłam. dzień długi, może się zmobilizuję. jeśli jutro pogoda dopisze to będę grillować pstrąga, do tego frytki i sałatka - w ramach obiadokolacji :)

Gość gość
A ja zrobię dziś kotleciki mięsno-warzywne i młode ziemniaki. Też mam dziś lenia, ale na szczęście wczoraj wysprzątałam cały dom, nawet okna pomyłam. Zatem dziś lenistwo mi się należy :)

Gość gość
Maz sie zaharowuje a pasozyty siedza w domu i sie lania

Gość gość
po to się za mąż wychodzi ,żeby nie pracować od tego jest mąż!

Gość gość
zamów coś z pizzaportal mają często zniżki 10-20%, a teraz jest zniżka 10zł na zamówienie od 30zł.

Gość gość
dzis meza kolej na gotowanie obiadu :) jeszcze nie wiem co zrobi i powiem szczerze, ze malo mnie to interesuje - ma byc smaczne i zdrowe i tyle :)

Gość gość
:)jak obiadowo przygodowo najlepiej to poszukac przepisow na necie no pysznosci mozna znalesc 777 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

udało mi się zmobilizować i wyjść na spacer zahaczając o sklep i kupiłam pstrąga :P jakoś na dorsza chęci nie miałam. Wyląduje w piekarniku i pewnie upiekę marchewki, bo mąż kupił ostatnio całą reklamówkę, więc żeby się nie popsuła. i do tego ryż brązowy. Ale nic mi się dziś nie chce robić. Chyba przez pogodę. Dziękuję tym martwiącym się o mojego męża :)

Gość gość
spagetti i zupka ogórkowa :D

Gość gość
zrób mielone :P

Gość gość15091984
u mnie w piątek od zaswsze ryba ;)ale dziś dla odmiadny fasolka po bretońsku . Mam w domu remont i musze myślec nie tylko o domownikach ale tez o tych co u mnie pracują .Od tyg robie obiady dla 10 osób mam nadzieję że już nie długo

Gość gość
Palki,kasza gryczana i buraczki:)

Gość gość
a ja dzis zrobiłam pomidorową z makaronem i placki ziemniaczane. Ja i mąż je uwielbiamy, a juz chyba kilka miesięcy nie jedliśmy. A pomidorową z makaronem mój maż może jesć jak sam mówi " do zażygania"