Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochający piesiunio

Ale miałem dzisiaj noc

Polecane posty

Gość kochający piesiunio

Wszystko mnie boli ale to przyjemny ból. Najadła się jakichś afrodyzjaków czy co ? Normalnie diabeł w nią wstąpił. Już myślałem, że w nasze życie wkradła się rutyna, mnie było ciągle za mało ale z szacunku nie nalegałem. Aż tu nagle wybuch wulkanu, w ciągu jednej nocy przerobiliśmy chyba całą Kamasutrę. Ciągle jej było mało, dobrze, że musiała na 7:00 iść do pracy, bo chyba musiałbym dać walkowera. Teraz normalnie boję się wrócić do domu, chyba wymyślę jakieś nadgodziny czy cóż, noś kuźwa, co mam robić ?

Gość gość
co noc ci się tak śni ? :P

Gość gość
Kochający piesiunio pomylił budy:P

Gość gość
dać walkowera v większość facetów zapewne tylko na to stać kobieta z temperamentem -niby o tym marzycie a potem się,,poddajecie :O

Gość wUjaszek
Czy ta twoja bogini seksu to nie jest czasem... Renia Graboska? Dziś piątek 13, to może spróbuj z lewicą i jakimś kremem, bedą mniejsze obtarcia

Gość gość
Nie neguję, lubi mi dogadzać manualnie a nawet organoleptycznie. Niestety, żadna "mechanika" nie zastąpi jej zdolnośc***ercepcyjnych.

Gość gość
jak manualnie,to z tobą zle chłopie,może chce abyś nie szukał już przygód na kafe i zadziałała,chwalic babę za to.