Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podkrecic faceta smsami

Polecane posty

Gość gość

podrywa mnie ale ja trzymam narazie bezpieczny dystans. chciałabym jednak jakos go podkrecic , żeby o mnie myslał itp. ale tak zachowawczo, ze niby niechcacy, macie jakies pomysły moze dodam, ze sie mu nie narzucam, wrecz przeciwnie zarzucił mi ze jestem bierna, wiec chce cos zadzialac ale nie przesadzic. ja nigdy nie pisywałam sms-ów, ale jak go poznałam i zaczełam dostawac po 20 dziennie to teraz musze sie nagiac i tez cos napisac

Gość gość
jak go podkrecic dziewczyny nie wierze ze nie piszecie do swoich facetów

Gość gość
może wyjdź z inicjatywą i zaproponuj spotkanie, jakieś wyjście czy coś ? Możesz napisać coś w stylu "Hej ;) co słychać ? Może byśmy gdzieś wyskoczyli wieczorkiem jeśli masz czas?" Pokaż mu, że chcesz go poznać, po prostu.

Gość gość
spotkanie jest niemożliwe neistety, przynajmniej przez najbliższe 3 tygodnie

Gość gość
why ?

Gość gość
jejku to nie ejst ważne why temat był zupełnie inny, nie mam za bardzo czasu żeby rozkłądać na czynniki pierwsze nasze relacje, chciałam tylko zaczerpnąć inspiracji co do smsów i tyle

Gość gośćhsyshsy
autorko, mam ten sam problem i tez nie moge sie z nim spotkac do konca miesiaca. moze to ten sam? ;) jest we wroclawiu?

Gość gość
jakaś śmieszna jesteś, to 3 tygodnie będziesz go sms-ami podkręcać ? powodzenia życzę, zacznij mu słodzić 15 razy dziennie, może będzie rzygał tęczą...

Gość gość
gościu z 15.43 weź się nie ośmieszaj wścibska babo do innej kobietki - nie nie we wrocławiu hehe spokojnie

Gość gość12x
flirtuj z nim, bądź trochę tajemnicza, faceci to lubią :)

Gość gość
co to za facet co pisze 20 smsow dziennie? fujara chyba bym zwariowala od tego

Gość gość
no ja też wariowałam na początku, ale juz się przyzwyczaiłam i lubie dostawać te jego smski, chciałabym tylko sama coś napisać 'flirtuj z nim, bądź trochę tajemnicza, faceci to lubią usmiech.gif' - no przecież to to ja wiem, chciałam konkretne pomysły i inspiracje a nie ogólne oczywistości

Gość gośćxx
To zależy od kontekstu, wieczorem możesz np. napisać że idziesz się kąpać i czy może umyłby Ci plecki? Jeśli się wstydzisz tak bezpośrednio, to możesz napisać, że nie ma kto Ci plecków umyć :( Wariacji jest od groma. Pisz mu obrazami, faceci to wzrokowcy :)

Gość gość
Sryttutu prowokacjo ! Sms pisze sie do ukocjanych a nie oszolomow NN

Gość gość
Moje pomysły: Śniłeś mi się .... Tak często do mnie piszesz smsy że chyba się do nich przyzwyczaiłam. Lubię takie przyzwyczajenia.