Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinoter

Chce więcej...

Polecane posty

Gość pinoter

Mam 28 lat i oczekuję w łóżku czegoś wiecej... mojej dziewczynie wystarczy że ją zerżne i juz jest zadowolona ( zero seksu oralnego w moja strone ) jej pieszczoty koncza sie na wzieciu go do reki i poruszaniu przez 3 min...nuuuuuda. Zawszeten sam schemat, musza ja poprstu sobie wziasc wybzykac i tyle. Nie przyjmuje do wiadmosci że ja chce trochę pikanteri, żeby czasem ona cos zainicjowala, ponczochy czy seksowna bielizna... zapomij. Ja nie brzde się wrecz podnieca mnie widopk mojej spermy na ciele dziewczny a ona totalnie tergo nie akceptuje, najlepiej jakbym konczyl odrazu na chusteczke a ona by tego nie widziala, mmówie wam masakra. Jesli juz uda mi sie ja namówić na pieszczenie mnie to jak tylko cokolwiek ze mnie "wypłynie" ona zachowuje sie jak popażona a co za tym idze ja totalnie trace ochote na cokolwiek. Mam tego lekko dość. Nie oczekuje zeby byla rozpustna itd... moze i jestem zboczony ale to chba dobrze nie ? :D pozdrawiam

Gość gość
chciec mozesz od tego sie podatkow nie placi

Gość gość
Albo się przyzwyczaj albo zmień dziewczynę, niektóre dziewczyny po prostu tak mają, inne tak mają i z czasem się zmieniają, a inne tak mają i się nie zmieniają... na wszelki wypadek zacznij się rozglądać za inną ...

Gość pinoter
przyzyczaic się nie dam rady, wiem czego chce.. w życiu i tym bardziej w łóżku. Najgorsze jest to że ona za kazdym razem bagatelizuje problem i już mam dość upominania sie. Uważam to za żenujące. Nie cierpie na brak zainteresowania ze strony dziewczyn/kobiet ale nigdy nie zdradzalem - z zasady. Ale maży mi się może "lekka" fetyszystka ;) która nie będzie tak pruderyjna. Chce widzec pożadaie w oczach a nie spojrzenie małej bezbronnej dziewczynki.

Gość emilemi
Lekka fetyszystka tzn?

Gość emilemi
Ja mam 36 lat i lubie tanie zabawy, kupuje bielizne, ponczoszni, mam kajdanki, opaske itp:-)

Gość pinoter
i właśnie o takie podejście mi chodzi. Coś się dzieje a nie tylko w jedna strone... "weź mnie" i tle podniety dla mnie...

Gość emilemi
Wiem to pogadaj z nia. Ja lubie byc aktywna, mam pomysly. W ogole to lubie dominowac, ale moj facet tez. Wiec czasem ulegam.

Gość Pinoter
też lubie dominować, ale ona jest zupełnie uległa. Ze tak powiem nie potrafi wiząść spraw w swoje ręce nie wspominajac nic o ustach. jakakolwiek rozmowa na ten temat konczy sie totalnym brakiem seksu a ja niestety lubie to robic codzienie :(

Gość emilemi
To dziwne. Czylinalbo byle jak albo wcale, wspołczuje.

Gość emilemi
My lubimy długie zabawy, dodam ze dopiero z obecnym partnerem mam wytryski kobiece i mega przyjemnosc. A czasem mam taka ochote ze do niego podchodze,nrozpinam zamek i go ujezdzam. Ale dopiero zbtymm tak mam, mega mnie kreci!

Gość Pinoter
no niestety... a możliwości w łóżku jest tak dużo. Ona nawet nie lubi jak ja ją liże... masakra to jest, nie spodziewalem się ze dziewczyna może tego nie lubić. Może sie boi bo jestem o wiele bardziej doświadczony niż ona ?

Gość emilemi
Moja rada to sprobuj sie powstrzymac, poczekaj az ona znajdzie w sobie ochote. A wtedy...;-)

Gość Pinoter
miałem tak z poprzednia partnerką... próbowaliśmy "wszystkiego" i ciagle wynajdowalismy coś sobie nowego. Niestety z innych przyczyn sie rozstalismy, ale poprzeczka stoi bardzo wysoko. No i teraz jest problem.

Gość emilemi
Np zacznij palcami, potem ja wyliż, jak już bedzie bardzo podniecona niech ukleknie i wloż jej go delikatnie do ust, potem glebiej, a ona niech sobie wkłada paluszki i daje tobie ssac..

Gość emilemi
Ja tak bardzo lubie, no wlasnie. Wysoka poprzeczka... jak ona sie nie zmieni to ja zdradzisz albo zwiazek sie rozpadnie skoro lubisz seks...

Gość Pinoter
brzmi pięknie... ale ona nawet moich palców do ust nie wezmie... i po 3 minutach lizania jej odsówa moja głowe i jedyne co dalej moze miec miejsce to to ze w nia wejde. Ona mnie juz nie popiesci, jesli juz bylem w niej to zapomnij o jakimś lodziku. Nawet po tym jak ja ja lize to juz z calowaniem slabo :(

Gość emilemi
Nudna jest, szukaj raczej innej skoro rozmowa nic nie daje.

Gość gość
Staram się o tym tak nie mówić ale chyba masz racje. Ale tak poprstu, jej bardzo na mnie zależy... podobno.

Gość emilemi
Ja tylko Ci powiem, ze gdyby kochala i gdyby pożadała to by sie inaczej zachowywala. Ja to widze po sobie, z obecnym partnerem.

Gość Pinoter
niestety też tak to widze... ale po co w takim razie jest przy mnie ?!

Gość icozzezeszwecji
Tak samo :) u mnie chlopak, u Ciebie dziewczyna nie chcą się fajnie pozbawić ;)

Gość emilemi
Może jej pasujesz z charakteru, lubicie, ale bie kocha i nie pragnie... nie wiem...

Gość Pinoter
no dokładnie, szkoda życia na taka nude w łóżku. Pozatym to staje sie mało podniecajace, zero dodatkowych bodźców... raz wzielem swoj sprzet do reki i zaczelem sie też dotykać... oslupiała i bylo po wszystkim. Masakra jakś

Gość emilemi
My czasem tak robimy, mnie to bardzo kreci:-) Mysle ze podejscie do seksu jest jednak bardzo ważne.

Człowieku, szukaj innej, bo z tą nigdy nie będzie tak jak oczekujesz. To taki typ co brzydzi się własnego smaku, nie poszalejesz, trzeba było trzymać się tej poprzedniej. Jesteście niedopasowani łóżkowo i tyle.

Gość Pinoter
no właśnie, zastanawiam się skąd u niej te blokady. nigdy nie doszlo do jakis niezręcznych sytlacji... moze jest to poprstu kwestia doświadczenia ? i tak samo u Ciebie icozezeswecji może on nigdy jeszcze nie robił takich rzeczy ?

Gość gość
uważaj, bo może być jeszcze gorzej a jak urodzi dziecko to zapomnij o seksie

Gość emilemi
Nie sądze, ja tez jakas doswiadczona nienjestem. To moj 3 partner i mam nadzieje ostatni:-) a dopiero z nim przeżywam prawdziwy raj.

Gość icozzezeszwecji
Nie wiem czy kwestia doświadczenia, jakieś tam partnerki mial, może potrzebuje czasu, staram się sprawiać, żeby byli troche smielszy, ale to tylko niewielkie postepy