Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak długo po zakończeniu karmienia utrzymywał wam się pokarm w piersiach

Polecane posty

Gość gość

Bo ja już nie karmię 2 tyg a on wciąż tam jest... i drugie pytanko: kiedy z piersi robią się flaczki?

Gość gość
Odciagalam mleko 5 miesięcy. Kolejny rok mija a ja nadal mam kropelke mleka przy nacisku albo jak zobaczę słodkiego malucha.

Gość gość
a robią się w ogóle flaczki? Czy tylko niektóre mają takiego pecha?

Gość gość
Serio dziewczyny pytam o te flaczki, nie dziwcie mi sie mam olbrzymi biust i nie wiem jak dlugo mogę się cieszyć jeszcze w miarę jedrnym. Karmiłam prawie dwa lata i chcę się nastawić psychicznie ;)

Gość gość
zniknął błyskawicznie po max 3 dnia bez brania tabletek bez picia ziół ,pierwszy dzień wieczorkiem czułam że mleko się zbiera i zaczynają twardnieć to pod prysznicem trochę wycisnęłam tak delikatnie ugniatając piersi z każdej strony ,flaczków nie mam nie miałam po pierwszym dziecku ani po drugim z tym że moje piersi w obu ciążach urosły tylko minimalnie jak karmiłam tak samo nie miałam balonów i zresztą nigdy dużych piersi nie miałam . Moja koleżanka miała mleko jeszcze 1,5 roku po zakończeniu karmienia .

Gość gość
Podbijam bo tez jestem ciekawa kiedy po karmieniu flaczeja piersi? czy jak Miesiąc po nie sflaczaly to jest szansa ze takie zostaną?