Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale spoleczenstwo wspolczujace dla zapominalskiego taty ciekawe co jakby mama

Polecane posty

Gość gość

zapomniala:o juz widze te komentarze

Gość gość
daj juz spokoj kretynko

Gość gość
no wiadoma jakby matka to była to by byly wyzwiska

Gość gość
gdyby to byla matka Oliwki? Mowiono by ze nawet suka nie porzuci swoich szczeniat,zabito by ja samymi spojrzeniami na ulicy a facetowi kazdy wspolczuje

Gość gość
no dziwne jest to ulgowe traktowanie mezczyzn, jakby byli z lekka niedorozwinieci i nie wiedzieli co czynia:o

Gość gość
jak mozna zapomniec o dziecku? on chory psychicznie czy jaki? czego mu wspolczuc, ze jest chory na glowe? ja o kocie wlasnym nie zapominam, a ten dziecku tak... dziwna sprawa i to bardzo, albo on przemeczony albo psychiczny albo - zrobil to specjalnie - moze chcial, zeby na niego poczekalo dziecko i nie pomyslal o konsekwencjach...

Gość gość
idiotko dokąd bedziesz drążyć ten temat? wez daj juz spokoój temu dziecku i tej rodzinie do jasnej cholery. i nie smiej sie z cudzych nieszczesc bo co bedzie jak tobie sie cos przytrafi i przestań co kolwiek mówić czy sie usprawiedliwiac na ten temat po prostu nic nie pisz i zniknij z tymi głupimi dyskusjami k*****a

Gość gość
to moj 1 temat bo widze,ze o matce to byscie tu ze 2 lat szczekały a ojciec ok luz stalo sie:o

Gość gość
nie smieje sie tylko zastanawiam sie czemu w polsce mezczyzna traktowany jest jak niedorozwinięte dziecko? za to kobieta musi o wszystkim myslec, planowac, dobrze wybierac i niech nie popelnia bledow bo spoleczenstwo ją zje

Gość gość
bo kafeterianki mysla,że mezczzyznie mozna wiecej wybaczyc...

Gość gość
zreszta nawet : jesli jakis maz ma kochanke to wina kochanki:D bo jak su/ka nie da to pies .... zawsze wszystko wina kobiety mezczyzny nigdy

Gość gość
Autorka ma rację...faceci zawsze g orą...winna kochanka, żona-nawet wpisy tu na kafe....jak dbasz o męza ,ze woli kochankę itp.. Bartek Waśniewski też był bez winy...a , co nie widział , co się dzieje,że z żoną coś nie hallo? Dzień zabójstwa też jest tak do końca nie jasny... Teraz , gdyby tak matka zapomniała, to by dopiero było.... Współczuję rodzinie, samemu ojcu też i to bardzo..ale przestańcie go usprawiedliwiać... Kara musi być.Można zapomnieć, to rozumiem, ale żeby przez 8 godzin zero przebłysku świadomości???To budzi moją zgrozę..że tak potrafi się wyłączyć , zatracić, TO JEST bardzo niebezpieczne

Gość gość
Ale wy jesteście ograniczone umysłowo. Ludzie współczują facetowi, że będzie musiał żyć ze świadomości, iż w okrutny sposób zabił własne dziecko. Tak samo każdy NORMALNY człowiek współczułby matce. Nikt go nie usprawiedliwia, ani nie wybiela. Kiedy czytam kafe jestem przerażoną głupotą i bezmyślnością polskiego społeczeństwa. Rozumiem, ze nie każdy musi być inteligentny, ale mam wrażenie, że 90% piszących tu to kompletne przygłupy.