Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biegania a papierosy

Polecane posty

Gość gość

wiem że powinnam rzucić!!! wiem, wiem , wiem,... ale nie potrafię sobie z tym poradzić biegam, ale czuję trud, wracam do domu i jest papieros czy są tutaj biegacze którzy jeszcze palą? jak chcecie sobie ztym poradzić? może jakieś rady? nie moralizowanie, bo ja wszystko wiem...

Gość gość
oj, przepraszam za pomyłkę, miało być forum fitness

Gość gość
no fakt, jest to dość śmieszne, tak samo jak łykanie pigułek, a bieganie i zdrowa dieta :D

Gość gość
e-papierosy to najskuteczniejszy sposób żeby rzucić palenie tytoniu

Gość Mam swoje lata
E- papierosy to podobne badziewie do papierosów.Oszukiwanie samych siebie.Potrzebna silna wola.Wiem o czym piszę.Też miałam ten sam problem.Paliłam ponad ćwierć wieku.Rzucałam kilkakrotnie i znów wracałam do palenia.Nie przypuszczałam że kiedyś rzucę to świństwo.Wreszciw za którymś razem udało się. Nie pale 4 lata,jednak nadal tesknie czasami.Życze wytrwałości i powodzenia.

Gość szybkariposta
jest znaczna roznica miedzy papierosami a epapierosami, to co obniza Twoja wydolnosc oddechowa to zasmolone pluca substancjami smolistymi z papierochow, w epapierosie masz tylko nikotyne, ktora nie zmniejsza wydolnosc pluc

polecam przyjrzec sie stronce freepal.pl, znajdziesz tam taki kalkulator ktory okresli jakiej mocy liquidy mozesz palic, i jak zmniejszac ich moc, zeby za rok w ogole nie palic, nie dostarczac nikotyny, zeby jej nie potrzebowac

Gość salamonela
ponoć są aż 10 krotnie mniej szkodliwe...

Gość gość
to te najnowsze badania naukowców ze śląska mówią o 10 krotnie mniejszej szkodliwości. to chyba ucina język spekulantom.

Gość kamilaaaaaa
Są mniej szkodliwe a do tego łatwiej rzucić z nimi palenie.

Gość gość
haha, ja tak biegam. tempo mam całkiem w porzo, coś 6,5-7,5 min na kilometr. robie sobie tak srednio 5-6 kilometrów co 2, 3 dzien. i jak przed biegiem staram sie nie palic, to od razu po wysiłku fizycznym musze zapalic ;) pewnie ma to jakis wpływ na moją kondycje, ale niestety trudno mi jest przezwyciężyc to głupie przyzwyczajenie, zresztą mam to chyba po tacie, który jest nałogowym palaczem od bardzo dawna, ale wciąz potrafi sieknąc ponad 100km na rowerze w coś około 5 godzin, i wszyscy znajomi sie smieją ze jedzie, szybko, trzyma tempo, i co 20 minut staje na papierosa

Gość szybkariposta
w takim tempie to ja chodzę :) ale szacun ze biegasz ! >>to te najnowsze badania naukowców ze śląska mówią o 10 krotnie mniejszej szkodliwości. to chyba ucina język spekulantom. >> i nie ma tych wszystkich szkodliwych substancji z dymu jakie jest w analogach, to duzy wplyw na zdrowie ma

patrzylyscie na ten program abonamentowy freepal, ? podoba się wam ? mają juz bardzo duzo sympatykow, m.in na FB

Lepsze są niż tabletki, bo czymś zajmujesz ręce a tak przykleisz sobie plaster albo zjesz tabletke i co? I ręce dalej chcą palić..