Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morneta

Czy mogłybyście być z takim chłopakiem?

Polecane posty

Gość Morneta

Ma 27 lat i pracuje jako projektant konstrukcji stalowych. Skonczył ekonomie oraz budownictwo, ale nie pracuje w zawodzie ekonomisty. Fajnie sie z nim rozmawia, ale czesto nie ma czasu - spłaca mieszkanie i dorabia dodatkowo. Poza tym jego hobby to rowery - poswieca bardzo duzo czasu i jazdy. Ma rower, za ktory moznaby chyba kupic jakies małe autko. Rzadko imprezuje, przewaznie nie czesciej niz 1-2 razy w tygodniu. Poznałam go przez siostre i jest dla mnie zagadką - spotykam sie z nim co jakis czas np na imprezach u siostry i jej znajomych, fajnie sie z nim rozmawia, ale wkurza mnie to, ze dosc rzadko ma czas na imprezy (sama tez nie jestem typem imprezowiczki, ale lubie wyjsc do klubu np w czwartki, kiedy on nie moze, bo np pracuje na drugi dzien).

Gość Morneta
w towarzystwie chodzą słuchy ,że ten chłopak miał dosyć częste przygody homoseksualne, martwi mnie to.

Gość gość
Jak na Ciebie reaguje, podobasz mu się? Jeśli nie dzwoni a ma numer, nie chce się umawiać, to może mu na Tobie nie zależy. Życie mnie nauczyło, że goście naprawdę potrafią szaleć za laskami, a jak jest taki zimno-ciepły to trzeba uważać z angażowaniem się :p

Gość gość
Impreza 1-2 razy w tyg to mało :o? Przeciez czasy studenckie on ma juz dawno za soba