Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karina2222

mam dosyć męża

Polecane posty

jestem w małżeństwie od 4 lat mam 2 synków nie dogaduje się z mężem . nie da sie z nim na żaden temat pogadać nie okazuje mi wcale uczuć nie przytula nie całuje juz nie wspomne o jakim kolwiek zblizeniu. nie poświęca mi ani dzieciom czasu. ja nie mam siły do takiego zachowania po prostu potzebuje prawdziwego kochanego faceta.

Gość gość
był taki zawsze i ty dobrze o tym wiedziałaś,tylko brnęłaś w to,bo nie miałaś innego pomysłu na życie

nie był taki zawsze słuchał zawsze on wychodził z inicjatywą potrafił mnie przytulać przy wszystkich buzi dawać a teraz nic chyba że mu dam jakiś powód do zazdrości to go coś ruszy na trochę

Gość gość
głupia jesteś jak but,trafił swój na swego,męcz się ze swoim dziadem

ja tu pisze żeby mi ktos doradził a nie krytykował kto jest głupi to jest zebyś ty trafił na swojego .

mowiłam mu ze potrzebuje faceta zeby ze mną był żeby sie ze mna kochał przytulał itp. a ta cholera nic mysli że jak po ślubie jestesmy to nikogo nie znajde że nikt mnie nie będzie interesował ze nie odejde. a tłumacze baranowi że jak miu nie będzie okazywał uczuć i zainteresowania to niech odejdzie o demnie i da mi spokój to życie na nowo ułoże