Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sznurowadła

Sznurowadła do trampek

Polecane posty

Gość Sznurowadła

Witam, jak to zwykle bywa przed wyjazdami na wakacje pojawia się dużo niespodzianek i to nie koniecznie tych dobrych. Moja córka ma wspaniałe trampki typu Convers i właśnie chyba ze względu na logo firmy pod żadnym pozorem nie chce się z nimi rozstawać... Jak na złość przed samą podróżą (wyjeżdżamy we wtorek wieczorem) przetarły się w butach sznurówki. Mała gdy tylko usłyszała, że nie będzie mieć swoich bucików na wakacjach wpadła w płacz. Szukałam wczoraj po dużych sklepach czegoś na zastępstwo jednak jedyne co tam można znaleźć to okrągłe sznurowadła do pantofli i to w kolorze czarnym lub brązowym :(. Jedyne co mnie ratuje to zakup w internecie, jednak nie mam do tego zbytniego zaufania. Znalazłam ofertę jednego z producentów który wykonuje sznurowadła na zamówienie już od jednej pary - sznurowki.sklep.pl - jak myślicie to dobry pomysł? Czy przesyłka kurierska każdorazowo dociera w 24h? Muszę zdąrzyć do wtorku... A może widziałyście w jakimś sklepie płaskie białe sznurówki lub polecicie inny sklep internetowy? Pozdrawiam i błagam o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować