Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia 88

Niby Brak ciązy, ale...

Polecane posty

Gość Sylwia 88

Hej. Byłam na badaniu bhcg i wyszło mi powyżej 2, czyli wiadomo brak ciązy, ale no właśnie powinnam dostac miesiączke (ostatnią mialam 9 maja). od 12 czerwca do wczoraj miałam tylko lekkie plamienia i na tym koniec. Zastanawiam sie czy nie powinnam powtórzyć badania z krwi. Już sama nie wiem czy to ma sens. Ale zawsze miałam 'normlne'miesiączki. Z drugiej strony przeciez badanie z krwi sygnalizuje brak ciąży. Chyba sie niepotrzebnie wkręcam.

Gość gość
skoro badanie wykazało brak ciąży to nie jesteś. takie plamienia mogą wynikać z jakiejś choroby. zbadaj się u gina i on powie co Ci dolega

Gość Sylwia 88
Zapomnialam dopisac najważniejsze ze test płytkowy wskazal mi 2 kreski (1 trochę jaśniejszą) dlatego poszłam n badanie krwi. Troche sie zdzwiłam wynikiem, bo w takim razie test nie był wiarygodny.

Gość gość
powyżej 2 czyli ile? Bo ten wynik tak mało konkretnie podany jest. poniżej 2 to jasne że brak ciąży a powyżej to w zasadzie ile?

Gość Sylwia 88
na wyniku jest tylko powyżej 2 i opis lekka hemoliza, wiec zapytała m sie o co chodzi, a pani mi powiedziała z laboratorium ze Ktos mi zle pobrał krew, ale skoro sie ktos podisał na wyniku, to mam go traktowaac jako prawidłowy

Gość gość
powtórz betę.

Gość gość
ale skoro źle pobrali Ci krew to jak wynik ma być wiarygodny? lepiej zrób jeszcze raz test i idź do lekarza. innego ratunku nie ma, abyś była pewna na 100%