Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwówka mała

przeżycia w ciąży

Polecane posty

Gość nerwówka mała

drogie mamy, opowiedzcie o tym co was irytowało gdy byłyscie w ciąży? mnie osobiście drażniły pytania typu kiedy urodzisz. byłam po terminie i nie dość, że się martwiłam o dziecko to jeszcze cały czas te głupie pytania, które wtedy mnie irytowały. mogli zapytać czy dobrze się czuję, bo jakbym urodziłam, to bym przecież powiadomiła.

Gość gość
Hej. Ja jestem prawie w 6 miesiącu ciąży. Z początku bardzo długo nie było widać brzuszka, ale ostatnio jakoś tak wystrzelił:-) I denerwują mnie komentarze w stylu" No naprawdę masz duży brzuch", " Rośniesz z dnia na dzień", itp. Najpierw brzuch był za mały, a teraz za duży:-)

Gość gość
Mnie za to denerwują gadki znajomych gdy pytają o płeć a ja odpowiadam, że będzie dziewczynka. Zaraz zaczyna się gadanie że to jeszcze nic nie wiadomo, że okaże się po porodzie, że komuś tam też mówiono że dziewczynka a urodził się chłopiec itp. teksty. Nosz kurde gdy byłam w ciąży z chłopcem to jakoś nikt tak nie mówił. Czyżby dziewczynka była aż takim powodem do zazdrości? Nie rozumiem tego. Drugą rzeczą jest gdy pytana o poród mówię, że będzie cesarka ( bo akurat mam możliwość wyboru). Zaczyna się ta sama gadka, że tej i tamtej też tak mówili a kazali rodzić naturalnie, że jeszcze też nic nie wiadomo. Dziwne nie które kobiety.

a mnie nic nie denerwowało :-) nie miałam czasu na tego typu pogawędki; za to do 9 m-ca pracowałam i co niektórzy robili duże oczy jak przychodziłam na spotkania

Gość gość
- Mam nieprzepartą ochotę włożyć penisa w obieraczkę ziemniaków - zwierza się mąż żonie. - Absolutnie nie rób tego! - krzyczy kobieta. - To się źle dla ciebie skończy. Po kilku dniach facet wraca do domu blady, strój w nieładzie, włos zwichrzony. - To było silniejsze ode mnie - mów. - Zrobiłem to. - Włożyłeś ch*ja w obieraczkę ziemniaków?! - pyta przerażona żona. - I co?! - Zwolnili mnie z pracy - odpowiada mąż. - A co z obieraczką? - Ją też zwolnili...

Gość gość
przeżycia. Też mi 'przeżycia' macie