Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marieee

Czy straciłam dziewictwo?

Polecane posty

Gość Marieee

Ostatnio byłam u chłopaka i uprawialiśmy petting, w pewnym momencie on włożył mi palec do pochwy. Nie protestowałam ale w którymś momencie włożył palec mocno i głęboko, wtedy mnie zabolało i poprosiłam, by go wyjął. Aż w końcu (tego samego dnia) zdecydowaliśmy się na normalny seks. Wydaje mi się, że penis nie wchodził za głęboko, chociaż były takie chwile, że wchodził głębiej i wtedy mnie bolało. W ogóle bolało mnie też samo rozciąganie pochwy (do tej pory byłam/jestem? dziewicą). Kiedy już miałam dość bólu i poprosiłam go byśmy przerwali, zobaczyłam krew (niedużo krwi) na swoich udach i trochę na pościeli. Po powrocie do domu jeszcze lekko krwawiłam, ale następnego dnia już nie. Za to po zbliżeniu czułam lekki ból w podbrzuszu. Czy straciłam dziewictwo? Dodam, że był to ostatni dzień mojego okresu (albo też ostatni dzień po okresie), bo rano (jeszcze przed tym jak to zrobiliśmy) zmieniałam podpaskę, ale nie było już dużo krwi miesięcznej, więc po południu już nie nosiłam podpaski. No i później doszło do zbliżenia.

Gość gość
Tak, straciłaś cnote.

Gość Marieee
Dodam, że oprócz tej krwi były też jakby kawałki jakiejś dziwnej masy, nie wiem, może były to fragmenty błony dziewiczej? Nie znam się... Czy to pewne, że straciłam dziewictwo, czy może ta krew i dziwne kawałki były jeszcze jakimiś pozostałościami po okresie?

Gość gość
Nie, to twoje dziewictwo poszło w rozsypkę.

Gość gość
nie wiem ale wydaje mi sie że raczej straciłaś dziewictwo. a chciałaś tego?

Gość Marieee
Chciałam tego, więc nie w tym problem. Tylko chcę wiedzieć czy na pewno nie jestem już dziewicą.

Gość Levviatan
Dzieci biorą się za seks a nawet nie wiedzą czym on jest.... Dziewictwo się traci wraz z pierwszym stosunkiem seksualnym (nie ważne czy to petting czy normalny seks) a nie wraz z przebiciem błony.

Gość gość
Gratulacje!Pozbyłaś się balastru. Teraz możesz się do oporu bzykać!