Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam fajnej sukienki rozmiar 42

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem dokladnie jaka ma budowe, kobieta w rozmiarze 42 moze bardzo dobrze wygladac. Najgorsze sa odcinane pod biustem, rozkloszowane sukienki, ktore maja tuszowac, a wyglada sie w nich jeszcze gorzej. Moim zdaniem olowkowa sukienka to strzal w 10, tylko trzeba dobrze dobrac bielizne, nie mowie, ze trzeba ja kupowac na allegro, daje tylko pomysl.

Gość gość
Ale ja nie miałam wielkiego bebecha. Nosiłam wtedy rozmiar 40, ale rozłożyło się to. Na szczęście wróciłam do 36 :)

Gość gość
Widzisz a mi właśnie zamaskował brzuch super bo falbana zaczynała się 4-5 cm pod biustem i zakryła go idealnie usmiech.gifxxxxxxxx Baskinka ma falbankę dużo nizej niż 4 cm pod biustem.Co ty w takim razie na siebie włożyłaś?Musiałaś wyglądać komicznie.Tak jak ktoś wyżej napisał,powiększyłaś optycznie swój brzuch jeszcze bardziej.

Gość gość
Jak dla starej ciotki:O

Gość gość
Co za debile/debilki piszą. Rozmiar 42 to nie jest nie wiadomo jak wielki rozmiar. Ja przed porodem nosiłam rozm 40, 3 miesiące po porodzie starsza córka miała komunię no i musiałam się ubrać- rozm 46- było to 4 lata temu. Teraz noszę rozm 38-40 i to nie prawda, że jak się karmi piersią to się chudnie, u mnie waga stała w miejscu. Skończyłam karmić po 4 miesiącach, zaczęłam palić i waga sama poleciała w dół z 85 do 65 kg. Może to i dużo przy wzroście 168, ale mi z tym dobrze a innym nic do tego.