Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnice w doświadczeniu

Polecane posty

Gość gość

Mam zmartwienie moja druga poło jest zdecydowanie bardziej doświadczona ode mnie. Boje się że jak przyjdzie co do czego to nie będę wiedziała co robić :(

Gość gość
a tak na poważnie ?

:classic_cool: idę w to jak dym ;) Ile kasy można wyrwać? A tak serio w czym rzecz droga młodzieży ?

Gość gość
Ok może być młodzież ;) A tak na poważnie to chodzi o to że nie mam doświadczenia w seksie a mój partner ma i boje sie że jak dojdzie co do czego to nie będę wiedziała co robić

lool a w szkole nie miała koleżanka koleżanek? :P A jakuczylassie jeździć na rowerze? Tylko nie pisz zes dziewica...;)

Gość gość
Koleżanki miałam Jeździć na rowerze mnie rodzice nauczyli - jaki to ma związek z seksem nie kapuje Dziewicą nie jestem

No to pozostaje zacząć kroczek, po kroczki z partnerem. Jakom facet zrozumie, pokaże, a nawet weźmie za raczke i poprowadzi. A chodzić jak się nauczyłas? Apstrahuje bo jak masz niby nabyć doświadczenie? Niby tu? Zreszta nie jesteś dziewica to jakieś doświadczenie już masz

Gość gość
nie jest to prowokacja

Gość p Pikuś
Z kobietą to nie ma problemu - na początek wystarczy jak rozłoży nogi szeroko. Potem nauczy się sama.

Gość gość
Najbardziej się boje że nie będę wiedziała co robic i chyba powinnam mu powiedzieć bo przecież i tak się zorientuje :(