Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domisiamisia

dieta wolumeryczna

Polecane posty

Gość domisiamisia

hej od jutra zaczynam diete wolumeryczną mam nadzieje ze tutaj na forum znajdzie sie ktos kto zechce do mnie dołączyć mam 25 lat i dwa porody za sobą które w znacznej mierze przyczyniły się do mojej obecnej wagi. w tym momencie waga wskazuje ok 75-76kg. marzy mi się aby osiągnąć wage 55 kg wiem dużo pracy przedemną ale moze znjdzie sie ktos kto zaweźmnie się równie bardzo jak ja i dotrzyma mi towarzystwa:-).

Gość gość
A co to za dieta

Gość domisiamisia
nikt nie dołączy a wiec bede pisac sama la siebie ot co... tak wiec waga dzisiaj 75 kg wiec zaczynamy.... śniadanie kawa z mlekiem 50 gram serek wiejski naturalny z posiekanym pomidorem i rzodkiewką drugie śniadanie kawa owoce(brzoskwinia kilka winogron nektarynka) pokrojone wymieszane z połową jogurtu naturalnego obiad zupa kalafiorowa zobaczymy jak to bedzie do końca dnia narazie nie jest źle

Gość gość
Obstawcie, po ilu dniach kolejna ze słomianym zapałem wymieknie. Po co zakladasz taki wątek? Po prostu wex sie do pracy, odchudzaj, a nie tu pamietniki snujesz.

Gość gość
jeśli ci przeszkadza to co pisze to nieczytaj bucu...

Gość domisiamisia
no i byłabym z siebie dumna gdyby nie fakt że po jednym dniu diety i ćwiczeniach następnego dnia na wadze pokazało dwa kg więcej no szok normalnie i w zwiazku z tym postanawiam ze do soboty wage bede omijala szerokim lukiem aby sie nie dolować. w czoraj na kolacje kawałek arbuza rower stacjonarny 30 min. dzisiaj ćwiczyłam z chodakowska ha wytrwałam 15 min i padam ale dobre i to dzień długi wiec jeszcze poćwicze.dołączy ktoś???.

Gość gość
NIE CHCESZ NAPISAC CO TO ZA DIETA , NA CZYM POLEGA TO JAK MAMY SIE DOLACZYC>?

Gość gość
A JUZ WIEM O TO ZA DIETA, BEZNADZIEJNA

Gość domisiamisia
pewnie tak beznadziejna jak twoja figura. ja bynajmniej ruszyłam d**e i wziełam się do roboty. a więc tak obiadek talerz zupy pomidowrowej podwieczorek jakiś owoc kolacja godz 18 surówka z pekińskiej marchwi i pomidora ćwiczonka jeszcze nie wiem jakie ale bedą wieczorkiem napisze na co się zdecydowałam.

Gość gość
Gościu, po co Ty chcesz dolaczac. Autorka i tak odpadnie po gora trzech dniach. No do tygodnia. Takich spowiadajacych sie grubasek to byly juz tu miliony

Gość gość
moja waga to 62 kg a wzrost 170 , szukam diety dla mamy ktora ma tylko 4 kg nadwagi, wie zajmij sie swoja figura

Gość domisiamisia
no tak troche zmian podwieczorek godz 17 kilka malutkich ziemiaków gotowanych w mundurkach. zaliczyłam też dzisiaj już ćw ewy chodakowskiej no tylko 20 minut ale jak na pierwszy raz jestem z siebie dumna. jeszcze wieczorem rowerek.

Gość domisiamisia
a jednak nikt się nie przyłączy a ja w brew opini jednego z gości dalej się trzymam.

Gość domisiamisia
74,200 :-).

Gość gość
ja jestem juz tydzien na dukanie i daje rade, trzymam kciuki :)