Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się za swoją teściową JAK SIĘ ZACHOWAC DORADZICIE?

Polecane posty

Gość gość

Niestety przede mną kolejna impreza rodzinna i już się stresuje. Czym? Nie przygotowaniami, nie wydatkami, nie sukienką :( TEŚCIOWĄ! Dlaczego? To osoba głośna, zawsze musi byc w centrum uwagi, zawsze musi byc najlepsza, okropnie się POPISUJE... A wychodzi komicznie:( Pierwsza jej wizyta u mnie w rodzinnym domu? Było lato, grill. Goście z tarasu chodzili do łazienki, więc podłoga była troszke brudna, bo wiadomo- nikt nie ściągał butów. Teściowa poszła po szmate do łazienki i zaczeła myc ta podłoge- "u mnie musi byc czysto, niech sie Basia (ja!) uczy!!!"...Ależ mojej mamie i babci (jest starsza i wymaga opiek więc mieszka z nami) było głupio...Takich sytuacji jest masa. Mój mąz i tesc też się za nią wstydza!!!!!!!!!!!!!!!! A ona najwyżej potrafi sie popłakac i powiedziec, ze chciala dobrze... Na weselu tez dała czadu. Było mi głupio przed cała rodzina. Chodizła do kuchni "pilnowac" kucharzy, i później krzyczała , że gdyby nie ona, to mięso by było suche....!!!!! Było już o to 1000 awantur, nawet ograniczylismy kontakty, nic nie skutkuje.

Gość gość
ja sie wstydez mojego tescia i absolutnie nie mam dylematow jak sie zachowac :classic_cool:

Gość gość
U mnie jest taki problem, że chyba jestem za mało twarda. A wiecie co jest najgorsze? Że mój mąż może na nią krzyczec , mówic , że zachowuje sie fatalnie, itd...A do niej NIC nie dociera. Jak grochem o ściane...

Gość gość
po prostu utnij kontakty zupełnie