Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka Biała

Czy personalizowana guma do żucia was kręci?

Polecane posty

Gość Elka Biała

Mnie podoba się ten pomysł, po przyjęciu moi goście dostali taki prezencik i na koniec jeszcze było dużo zabawy...

Gość gość
fajny gadżet można zrobić komuś niespodziankę a żucie gumy nikomu jeszcze nie zaszkodziło

Gość Gość007
Ja nie lubię gum ani widoku "ćwokających gęb". Wolałabym cukierka lub malutką czekoladką. Pomysł ciekawy, ale widzisz... wszystkim nie dogodzisz :-)

Gość Kardamonka122
Wiedziałam, że można sobie zamówić takie specjalne opakowanie, ale jak dostałam od siostry taką gumę ze swoim zdjęciem, to przez chwilę mnie zamurowało... fajna sprawa.

Gość Johana Zawrat
Napewno zwraca moją uwagę, jest to coś bardzo sympatycznego... po wyjściu z knajpy dostałam niedawno taką gumę i to było miłe :)

Gość gość
nie wiem jak guma do żucia może kogoś kręcić, w jakim sensie personalizowana? że moje zdjęcie jest na papierku który się wyrzuca?

Gość słodkaniki
zamiast tych gum może lepiej właśnie jak ktoś wyżej wspomniał cukierka albo czekoladkę? idealne do kawy! nie wiem co to za przyjęcie? ostatnio szukając czegoś innego widziałam w sklepie reklamowym (latwo znalezc w necie) wlasnie takie slodycze z wlasnym logiem czy tam nadrukiem

Gość gość
Pójdę dalej i powiem ze nie tylko gumę ale i pokarm lubię jak dziewczyna przezuje a potem taka ciepla papkę wpuści mi do gemby

Gość gość
no u mnie goście dostali spersonalizowane krówki :) byli zachwyceni, zamowilam je w sklepie internetowym www.e-slodycze.eu ;) kocham takie oryginalne rzeczy