Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca uk

Polecane posty

Gość gość

Ostatni raz szukałam jej 6 lat temu i było cieżko, a teraz to juz w ogole :/

Gość gość
Z praca wcale nie jest ciezko. Ofert jest dokladnie tyle samo co 10 lat temu, czyli wtedy, kiedy ja po raz pierwszy szukalam pracy w UK. A trudniej jest, bo wzrosly wymagania pracodawcow. Kandydatow jest co raz wiecej, wiec pracodawcy musieli podniesc poprzeczke. Roznica miedzy dzis a tym co bylo kilka lat temu jest taka, ze dzis trzeba potrafic cos robic, miec checi i nie byc nierobem zeby dostac prace. I nie ma w tym nic zlego, bo im wieksza konkurencja na rynku, tym lepsza jakosc uslug. Takze, jesli nie mozesz znalezc pracy, to zamiast obwiniac innych czy rynek pracy, zastanow sie, czy z twoim wykrztalceniem, doswiadczeniem i umiejetnosciami, na prawde jestes atrakcyjna/ny dla pracodawcy.

Gość gość
zrobilismy z UK druga PL, wiec co chcesz?...

Gość gość
Roznica miedzy dzis a tym co bylo kilka lat temu jest taka, ze dzis trzeba potrafic cos robic, miec checi i nie byc nierobem zeby dostac prace. xxx no coś podobnego!!! jak można polskiemu pracownikowi stawiać takie warunki? no bezczelność po prostu!

Gość gość
Czterech Żydów spotyka się na giełdzie w Kijowie. Po przywitaniu rozpoczynają się przechwalać: - Ja wczoraj rozmawiałem z policmajstrem. - Policmajster... policmajster! Też mi dygnitarz! - lekceważąco krzywi się drugi - Ja gościłem naczelnika powiatu. - Co tam naczelnik powiatu! - mówi trzeci - Ja byłem w gabinecie rzeczywistego radcy stanu. - To wszystko nic! - powiada czwarty - Ja dzisiaj rano rozmawiałem z samym gubernatorem, grafem Ignatiewem. Trzej pozostali słuchacze nie mogą wyjść z podziwu: - Aj, aj, aj! Z samym grafem Ignatiewem! I co on ci powiedział? - A co miał powiedzieć? "Paszoł won, jewrej!"

Gość gość
Można poszukać pracy na różnych portalach. Ostatnio sprawdzałem portal www.PlanPraca.pl i się sprawdził perfekcyjnie. Nie dość, że po zalogowaniu otrzymałem poradnik jak pisać CV to jeszcze jak szybko się zgłosił do mnie mój pracodawca :)

Gość gość
Teraz to i za 6.31 przez agencje ciezko cokolwiek znaleźć !