Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789000000000000

Chce odejsc od meza tylko sie boje

Polecane posty

Gość 123456789000000000000

Witam Mam 23 lata i od 5lat bylam w bardzo szczesliwym zwiazku. Wydawalo mi sie ze nie ma bardziej udanego zwiazku od nas, kazdy mowil ze jestesmy najfajniejsza para. Wszystko sie zmienilo jakis rok temu. Prawie ciagle sie klocimy, o wszystko sie sprzeczamy po prostu nie otrafimy ze soba rozmawiac tak jak dawniej. Mysle ze najlepszym rozwiazanie m byloby gdybym odeszla. Boje sie tego zrobic, boje sie ze sobie nie poradze. Dodam jeszcze ze mamy rocznego synka

Gość gość
Moja kumpela zostawila meza po 3 latach malzenstwa a mieli ze soba dwoje dzieci. Wiec jesli czujesz taka potrzebe to czemu nie. Tylko moze jesli sie wachasz to poczekaj troche

Gość 12345678900000000
Chyba za duzo sie kochamy oczywiscie z mojej inicjatywy. Bo mi ciagle sie chce.

A może warto zawalczyć o wasz związek.. Zacząć rozmawiać o tym co się dzieje w waszym związku, o tym co się zmieniło, co wam się nie podoba, na spokojnie w neutralnym miejscu. Może gdy to nie pomoże udajcie się do jakiegoś specjalisty.. Warto walczyć o związek, tym bardziej że macie wspólne dziecko, które ucierpi najbardziej. Jeśli starania i walka o was nie pomoże to oboje z czystym sumieniem będziecie mogli się rozstać z poczuciem że próbowaliście.. Życzę powodzenia :)

Gość ankazuzankka
Doskonale cie rozumiem. Ja zbieralam sie 3 lata do podjecia takiej decyzji. I wiesz co? Nie zaluje chociaz na poczatku bylo bardzo ciezko ale na szczescie nie mielismy dziecka

Gość 12345678900000000
Probujemy ratowac zwiazek od roku, po kazdej rozmowie kilka dni jest cudownie a potem jest tak samo. Ja juz po prostu nie mam sily. Kocham go ale to zaczyna robic sie toksyczny zwiazek.

Gość ilikolka_19
A czego ty sie boisz. Pakujesz siebie i dzievko i mowisz dowidzenia

Gość 12345678900000000
Co dalej robic? Meczyc sie czy zaczac wszystko od nowa. Kurcze musze z kims pogadac

Gość gość
Tak odejdź i pewnie myślisz ,ze zaraz kolejka tatusiów ustawi sie do wychowywania twojego dziecka . Weź sie obudź i ratuj malzenstwo , rozwód to ZŁO ostateczne. Dlaczego nie pojedziecie do poradni , do psychologa ? Synka tylko szkoda bo napatrzy sie na " wujków "