Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxrossiexx

blizny

Polecane posty

Gość xxrossiexx

witam forumowiczki ;) nie znalazłam takiego wątku więc zaczynam nowy... właściwie chciała bym się dowiedzieć co polecacie na blizny potrądzikowe? Mam cere mieszaną, 22 lata... dodam że te blizny są naprawde dziwne... są drobne, ok 3-4 mm wielkości ale tak jakby nie mogły się do końca wygoić :( łuszczą się i swędzą okropnie :( próbowałam już kwasów owocowych u kosmetyczki- efekt utrzymał sie pewnien czas a potem spowrotem to samo :( stosuje maseczki i peelingi do twarzy ale to nie pomaga... już sama nie wiem co mam robić :( a wizyta u dermatologa dopiero w grudniu :( ( swoją drogą malusieńkie jakieś te kolejki jak chole*a) :( macie może jakieś sprawdzone sposoby? wypróbuje wszystkie!! ;)

ciezko cos doradzic. na blizny jest wiele produktow- noscar, skinoren. ale piszesz ze te blizny łuszcza sie, swedza, wiec ja na Twoim miejscu balabym sie stosowac te kremy na nie. te bllizny sa jakies niedoleczone... moze uzbieraj pieniadze na prywatna wizyte? czasem lepiej odżałowac troche pieniedzy a pojsc zawczasu do lekarza. wizyta w grudniu to dosc pozno... albo moze przejdz sie chociaz do lekarza rodzinnego i popros o rade

Gość gość
spróbuj yellow peel - ja robiłam u dr Lichaja i jestem bardzo zadowolona z efektu, skóra się wygładziła - zniknęły przebarwienia - jest na prawdę fajnie

Gość gość
jak masz glebokie blizny potradzikowe to pewnie tylko laser pomoze, moja przyjacolka zrobila sobie w klinice estivance takie zabiegi, mowila ze tam jest dobry sprzet wiec jak masz jakies sprawdzone miejsce to polecilabym konsultacje i moze to bedzie dla ciebie wyjscie

Gość gość
Ja podobnie jak koleżanka znalazłam pomoc w Medeście w Poznaniu - tyle tylko że po konsultacji lekarz doradził mi mezoterapię. Musisz udać się do dobrego gabinetu, gdzie najpierw ktoś obejrzy dokładnie twój problem, a dopiero potem dobierze odpowiedni dla twojego stanu skóry zabieg

Gość gość
Ja mam bliznę na przedramieniu, była nierówna i bardzo nieładna, zrobiłam sobie 4 zabiegi w Estetice w Krakowie laserem frakcyjnym i fajnie wyrównał się koloryt, wygładziła się bardzo i jest mniej widoczna.