Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam sie czy faktycznie tylu ludziom w pl jest tak dobrze ze glosuja naPO

Polecane posty

Gość gość

Ciagle.

Gość gość
głosuja bo to jedyna partia na którą głosuje normalny człowiek chcący normalności

Gość gość
Na każdym kroku widać tą normalność.

Gość gość
Bo jezeli ktos mi np mowi ze zarabia 4-5 na reke i wg niego to sa "kokosy" i "dobre zycie" to zawsze na cos takiego parskne smiechem. Ludzie tam sobie na grzbiecie tej polskiej holoty robia miliony a oni sie jaraja ze np zarobia 5 kola maja gowniane mieszkanko na kredyt i jakiegos vw golfa i wg nich to jest zajebiscie i zapierdalaja dalej glosowac na po.

Gość gość
Idzie gepard przez dżunglę i słyszy wołanie: - Na pomoc! Patrzy, a tu słoń wpadł do rozpadliny i nie może wyjść, prosi: - Pomóż mi wyjść. - No dobra - odpowiada gepard podając łapę. Słoń jest za ciężki, więc gepard proponuje: - Słuchaj skoczę po mojego przyjaciela jaguara, to razem cię wyciągniemy. Poszedł i po pewnym czasie wrócił z jaguarem i razem wyciągnęli słonia. Minął tydzień, idzie słoń przez dżunglę i słyszy wołanie o pomoc. Patrzy, a tu gepard wpadł do rozpadliny. Prosi więc: - Pomóż mi, słoniu. - No jasne, mój przyjacielu - odpowiada słoń - podam ci mojego członka, złapiesz się go i cię wyciągnę. Słoń podał członka gepardowi. Ten złapał się i wyszedł z dziury. Jaki z tego morał? Jak masz dużego członka, to nie potrzebny ci jaguar.

Gość gość
to prawda. polska jest krajem w którym gospodarka rośnie wg pkb, ludzie żyją w miarę normalnie, kryzys nie spowodował upadków banków

Gość gość
Ludzie zyja w miare normalnie. Byly kiedys wyliczenia specjalisty ze w pl zyje sie "normalnie " ok maks 30% obywateli 50% starcza po prostu na zrobienie podstawowych oplat i nic wiecej nawet raz na 10 lat na wakacje nie sa w stanie pojechac a 20% zyje po prostu w biedzie. To jest ten dobrobyt . Ukrainski chyba.

Gość gość
żyjemy na takim poziomie na jaki pozwala gospodarka. gospodarka rozwinie się do poziomu niemieckiego to zarabiac będziemy jak w niemczech. na to potrzeba wielu lat rozwijania gospodarki. bardzo wielu.

Gość gość
nie chodzi o to, czy dobrze, bo zawsze moze byc lepiej, ale wiedzą, ze za PISu nic lepszego nie było, wiec nie ma powodu byc. PO jest za integracja europejska, za Unia, ktora jednak daje nam wieksze mozliwosci - chocby wyboru. Wyobrazcie sobie - nie jestesmy w Unii i , jak za komuny, nie mamy mozliwosci wyjechac do pracy czy na studia,praktyki, wymiany, wszedzie papiery, trudnosci, jesli wyjezdzas, to rewolucja na stale - nie tak,ze probujesz to tu , to tam mozna byc bardziej elastycznym, w tej chwili na caly swiecie pracuje sie (chocby czasow) tam, gdzie akurat jest praca, miejsce studiów tez dobzre jest wybierac0

Gość viennert
nie narzekam. 14 tysięcy netto na trzy osoby, wystarcza na to co chcę.

Gość gość
Na PO głosuja ludzie bardziej pragmatyczni. To, że jest im lepiej wynika z tego, ze umieją sobie radzić w róznych sytuacjach, licża na siebie, nie na to, że im ktoś coś da . Sa na ogól lepiej wykształceni i otwarci na świat, co wpływa na lepsze warunki bytowania.

Gość gość
"Sa na ogol lepiej wyksztalceni" Ja jestem lekarzem i jeszcze ani razu nie mialem wyplaty wiekszej niz 3 tys

Gość gość
nikt nie glosuje wybory sa falszowane to chyba juz jasne jak slonce po obecnej aferze tasmowej dwa, ludzie ktorzy nawet jesli glosuja na tych zlodzieji to ludzie bez charakteru marionetki ktorymi mozna latwo sterowac ! to ludzie bez honoru !

Gość gość
wyborow pilnowali pisowcy i nie stwierdzili falszerstwa

Gość gość
a afera tasmowa potwierdzila idealnie jak to sie robi prawda :D z 43% zrobilo sie w roku 2013- 24% no slicznie wymanewrowane :D a debile swoje i swoje kto wam placi za pisanie tych glupot?! smiecie zdrajcy kraju!

Gość gość
zapomnieliscie o tasmach Begerowej Leppera, Hofmana, a aferach agenta Tomka? PIS niby lepszy?

Gość gość
Begerowa - ta taśma wstrząsnęła Polską. :classic_cool: Hofmana? Że niby k****a chciał pokazać gdy go ktoś zachęcał? :D Agent Tomek? Zapomniałeś o aferze rybnej! :D