Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypozyczenie samochodu w pl, mieszkam w uk

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. mieszkam w uk i tutaj jezdze, tutaj zdawalam prawko, jade do polski na 10 dni i chcialabym wypozyczyc samochod. troche sie obawiam, oczywiscie ze wzgledu na 'inna strone' ruchu, czy ktos ma doswiadcznie? czy trudno sie przestawic? i czy moze ktos poleci dobra firme, chce wypozyczyc auto na okeciu.

Gość gość
Nowa reklama American Airlines - 'Naszym samolotem dowieziemy Cię prosto do Twojego biura'

Gość gość
popatrz sobie tutaj www.wypozyczalnia.transpost.com.pl/ , maja fajne ceny jeżeli chodzi o wypożyczenie, czasami korzystam, bo tez mieszkam na wyspaach. Nie wiem skad jestes, ale jeżeli z poznania czy okolic, to polecam te wypozyczalnie

Gość gość
Wracałem ostatnio z Anglii wysiadka na lotnisku w Wawie, mam numer do jednej wypozyczalni bo nie jestem na bieżąco ze zmianami w Polsce i zawsze wypożyczam tylko w LeCar, http://www.rentacarpoland.com/ auta sa albo przy lotnisku albo u nich na bazie w centrum, chwale ich bardzo , znają mnie już dobrze zawsze dostaję jakieś wypasione autko :)

Gość Madzia3109
Firma PANEK S.A. www.ipanek.pl to świetna wypożyczalnia aut w wielu miastach w Polsce. Wysoka jakość w atrakcyjnej cenie

Gość gość
czemu wy albo tam, gdzie stare strupy, albo tam, gdzie najdrożej samochody wypożyczacie?

Gość gość
Ja zadnym "dziwnym" firmom nie ufam, znam ludzi ktorzy mieli problemy, jakies nieistniejace uszkodzenia im przy zwrocie na samochodzie znalezli :O, czepiali sie ze slady stop widac na dywaniku :O, a jednym znajmoym kaucje z karty pobrali (choc nie mieli do tego podstaw) i 3 miesiace na zwrot czekali... Dla mnie ustnieje tylko Rentacar albo Avis. Zawsze u nich biore i NIGDY nie mialam zadnego problemu.

Gość broce73
Wypożyczalnia samochodów Borexpo E.R. Borowieccy Sp.J. ul. Żurawia 10/12/1 60-860 Poznań Wielkopolska Tel.: +48601581400, +48661623700, +48618476716 info@wypozyczalnia-samochodow.com https://wypozyczalnia-borexpo.pl/ Tani wynajem aut osobowych, dostawczych, busów!

Gość premaa
Ze swojej strony mogę polecić wypożyczalnię samochodów http://hespac.com/rentalfi.htm Ceny zaczynają się już od 69 zł. Poza tym zaskoczyła mnie miła obsługa, odpowiedzieli na wszystkie pytania i starali się sprostać moim wymaganiom.

Gość gość
Dla mnie tez istnieja tylko duze firmy : Europcar, Rentacar, Sixt, Avis... Zaplacisz odrobine wiecej ale masz pewnosc ze nie bedzie zadnych przykrych niespodzianek. Bralam auto z tych 4 wypozyczalni i nigdy nie miam zadnego problemu, a w Europcar za kazdym razem dostaje auto klase wyzej niz to ktore rezerwuje ;)