Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrenallina

mieliśmy być razem a ona zaciążyła

Polecane posty

Gość Adrenallina

jak uważcie czy facet zostawi teraz żone jak dowiedziała się że zaciążyła a mają jeszcze dwójkę starszych dzieci? Spotykamy się przeszło rok, bardzo się kochamy i miała się już rozwodzić a tu taki pch i teraz nie wiem bo coś niewyraźnie o tym rozwodzie mówi. Deklarowała się, że już jej o wszystkim powie a teraz jakby już o tym nie wspomina i nie wiem jak mam na nim to wymóc. Może na razie nie naciskać tylko poczekać aż ona urodzi? Tylko, że ja już mam dośc czekania i choć wiem, ze ona bardzo mnie kocha to jednak chce już zalożyć wspulny dom i po prostu być razem. Co byści zrobili? Pogadać z nim, czy przeczekać? Boję się, że jak urodzi się małe to on może zmienić zdanie o rozwodzie.

Gość gość
Ale ty głupia jesteś autorko :D

Gość gość
Ludożercy segregują złapanych białych. - Zdrowy? - Zdrowy. - To na mięso. - Następny. - Zdrowy? - Chory. - Na co? - Na cukrzyce. - To na kompot.

Gość Adrenallina
Sama jesteś głupia skoro nie znając mnie tak mnie wyzywasz.

Gość gość
Na wolnego Cie nie stac? Jak sie czujesz z tym, że jesteś tylko szmatą do seksu? W dodatku którąś z kolei? Nie licz na to ,że ją zostawi. zwodzi cie zeby moc sobie poruchac a ta mysli,ze ja kocha. hahahaha smiech na sali

Gość Adrenallina
Jestem akurat 100% pewna, że mnie kocha :)

Gość gość
Tak sobie tłumacz. Gdyby Cię kochał to nie sypiałby z żoną.

Gość gość
glupich jednak nie sieja :P

Gość gość
tak bardzo cię kocha,że sypia jeszcze z zoną i nawet machnął jej dziecko...jeny jaka ty głupia jestes :O

Gość Adrenallina
No bez przesady. Akurat sypiał z nią tylko sporadycznie i zawsze z niechęcią i z musu, żeby się nie domyśliła o nas. Ale żadnej namiętności w tym nie było tylko zwykłe spełnianie obowiązku małżeńskiego i to bardzo rzadko. A że akurat taki pech i zciążyła prawie od jednego razu to już niczyja wina.

Gość gość
oj durnaś

Gość gość
Prowo. Było dzisiaj w niewiarygodne a jednak

Gość gość
Oj głupia cipo !nie dosyć że się łajdaczysz z żonatym facetem to jeszcze szukasz porad co zrobić żeby zostawił żonę????jesteś tylko szmatą i szmatą zostaniesz dla całego społeczeństwa ,bedą się z ciebie śmiać i palcami pokazywać pojemniku na spermę!!!!hahahaha