Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciolka buntuje mnie przeciwko mojemu chlopakowi

Polecane posty

Gość gość

w skrocie: mojej przyjaciolce nie uklada sie w malzenstwie, ciagle mi sie zali jak jej zle ale nie odejdzie bo maja male dziecko... no i ona na codzien siedzi w domu. a ja z moim chlopakiem raczej razem chodzimy na imprezy, nie lubie sie bawic bez niego,on beze mnie tez nie. ale za kazdym razem jak umawiam sie z nia na pogaduchy wieczorem, to ona sie nakreca i zaczyna namawiac mnie na impreze....mowi zebym jej tego nie robila, ze wiem jakie ma zycie, ze nie ma takto z kim isc i zebym nie dala sie prosic...to ja mowie ze nie lubie chodzic bez mojego chlopaka a ona na to ze co sie taka ;cnotka' zrobilam, ze jak emerytka sie zachowuje, ze moge sciemnic chlopakowi ze siedzimy w domu czy cos... no i pare razy dalam sie jej namowic, przez co potem sie klocilam z moim facetem....a ona na drugi dzien pisala jak tam, a potem 'dalej sie nie odzywacie do siebie? Boze, ale ten twoj facet jest walniety' :/ i tak sobie mysle czy to specjalnie nie raz nie jest ze specjalnie mnie wyciaga gdzies, bo jej sie nie uklada to jest zazdrosna, ze poza paroma klotniami, to dogaduje sie z moim super....nie wiem...i wchodzi mi na psyche, ze 'nie badz jak kura domowa, chodz sie pobawic' itp.... jak myslicie??

To jak będziesz szła ze swoim chłopakiem, zaproponuj jej żeby też z Wami poszła. Albo on z mężem, a dziecko u kogoś niech zostawi. Może faktycznie nie potrafi przeboleć tego, że niej jest kiepsko, a Ty masz tak super. Uważaj na nią.

Gość gość
Uważaj na nią, bo zniszczy Wasz związek! Nie okłamuj chłopaka, opowiedz mu o niej i jej propozycjach,

Nie słuchaj jej. Juz ja znam takie koleżanki... Sorry, ale gdyby była w porządku to by nie stawiała Cie w takiej sytuacji. Pilnuj swojego związku, a nie spełniaj jej zachcianki. Nie układa się jej w związku - widocznie jest tego przyczyna. Nie wychodz z nią na imprezy bez faceta.

Gość gość
no wlasnie nie, moj facet jest wobec mnie w porzadku. nigdzie praktycznie sam nie chodzi. przez caly nasz zwiazek byl tylko 2 razy na piwie z chlopakami i to nie w zadnym klubie tylko w pubie siedzieli... i tez mi sie tak wydaje zeby nie dawac juz sie namowic, bo jeszcze zniszczy moj zwiazek i wtedy pewnie nie bedzie mnie pocieszac... bo ona mysli chyba ze kazdy facet to swinia i jak kiedys jej opowiadalam np ze z moim sie posprzeczalam to mowila zebym dala sobie z nim spokoj itp...a to byly klotnie o p*****ly!! moze chce mnie miec tylko dla siebie bo nie ma innych znajomych... a to wlasnie wyglada tak, ze mowie jej 'ale nigdzie nie wychodzimy, przychodzisz do mnie na pogaduchy przy winie i juz' ona ze ok ok, a potem nastawia muzyke i 'prosze chodz gdzies, mmusze odreagowac,wiesz jak mam z mezem'...

Gość gość
i najgorsze jest to ze ona wiecznie tylko potrafi narzekac, a jak jej radze zeby w koncu cos zrobila ze swoim zyciem bo od niej zalezy czy bedzie szczesliwa, to i tak nie slucha. wiec i mi chyba chce schrzanic zycie...bo jej sie nie wiedzi finansowo,w malzenstwie,ogolnie z rodzicami...a ja mam dobra prace,mieszkanie, faceta...to chyba zdystansuje sie co do tej znajomosci

Gość gość
olej ja

Gość gość
gadasz na nią ale chodzisz z nią na imprezy - zwykła świnia z ciebie

Gość gość
skoro ma takie podejście, to nie dziwota że jej się w małżeństwie nie układa...

Gość gość
Po pierwsze, to nie ma nic złego w wychodzeniu ze znajomymi bez faceta, bo zwiazek to nie więzienie. Jeśli się układa w związku i jest zaufanie, to normalna sprawa. Czasem trzeba wyjść samemu, a nie tylko kisić się we własnym sosie 24/7 i to akurat dobrze wpływa na związek. Niech facet troche zatęskni, niech widzi że masz życie poza nim itd. Ja nie rozumiem takiego myślenia u ludzi, że jak jest się w związku, to nigdzie wyjść już solo nie można ;/ jak słyszę, że mąż zabrania znajomej wyjść do koleżanki, to mi się drobne nie zgadzają. Czyli co? Ona w jego odczuciu pójdzie i nastawi komuś tyłka? :D Spoko, ale gdzie tu szacunek i zaufanie? Bez sensu. Ale inna sprawa, że ta koleżaneczka wygląda na toksyczne babsko, zastanów się czy warto się z taką zadawać.