Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwyczajnieNiezwyczajna

Ciekawa książka dla młodzieży, współczesna, ale z pazurem

Polecane posty

Gość ZwyczajnieNiezwyczajna

Chciałabym na chwilę oderwać się od ciężkich tomiszczy i odmóżdżyć się przy lekkiej książce. Nie chcę jednak kolejnej nudnej powieści o szarej myszce, w której zakochuje się ten jedyny. Poszukuję książki o licealistach, którzy chodzą na imprezy, nie stronią od alkoholu, papierosów. Sama tego nie robię, więc chcę chociaż o tym poczytać. Ale nie mam na myśli żadnych "pouczających". Może coś o seksie, jakiejś zabawie. Pomocy! :)

Gość gość
dla odważnych Jakuba Żulczyka "Radio Armageddon"- przerażająca, współczesna , o młodzieży

Gość gość
Czytałem dawno ale ,pamiętam jak dziś My,dzieci z dworca zoo.Lekkie miękkie koniec daje wielką refleksję.Pozdrawiam i polecam.

Gość gość
Skoro nie chcesz ksiażki o nieszczęśliwie zakochanej nastolatce, to może Władca piasków? Książka jest lekka, przyjemna i wciągająca :) Można ją dostać w Empiku :)

"Wakacje" to historia rodzinnego wypadu do Hiszpanii. Czteroosobowa rodzina. Gorący klimat, polscy turyści, dzieci, próba wzmocnienia więzi małżeńskiej, teściowie w tle – pierwsza część książki w humorystyczny sposób opowiada o tym wszystkim, co może się zdarzyć na wakacjach. Dramatyczny zwrot akcji sprawia jednak, że bohaterka musi na nowo uporządkować i przewartościować swoje życie. Wciągająca, słodko-gorzka opowieść o tym, co w życiu ważne i najważniejsze.

Polecam "My, dzieci z dworca ZOO". Wciąga, pokazuje złudne korzyści z brania narkotyków. Jesteś młoda, więc pewnie lubisz filmy? Możesz skorzystać z www.filefox.pl. Szybko ściągniesz swój ulubiony film i będziesz mogła się nią szybko cieszyć :)