Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt do Panow czy sadzicie, ze lepie jak kobieta wyzna wam milosc niezaleznie od

Polecane posty

Gość gość

sytuacji? czy wolicie zawsze wiedziec, jaki jest jej stosunek do Was?

Gość gość
Nie wiem bo mi nigdy żadna nie wyznała :( ale chyba wolałbym wiedzieć co do mnie czuje

Gość gość
to chyba lepiej, jak mu powiem, bo trwa to prawie 2 lata, nie mozemy byc razem, ale chyba lepiej zeby wiedzial, co nie?

Gość gość
a jeśli wiecie, że ona coś czuje do was, ale ona nie narzuca wam sie, ot, normalnie was adoruje, jest przy was zawsze, czy wam to przeszkadza?

Gość gość
ej, ale po co od razu wyznawac milosc? jako kobieta mysle, ze zawsze wyjdziemy z twarza, jezeli bardzo subtelnie damy znaki- ale tak, zeby facet przynajmniej sie zastanowil, czy cos jest na rzeczy, ale zeby tez do konca pewnosci nie miał... jezeli on czuje cokolwiek, to zareaguje pozytywnie, jak nie, to bedzie mial pole do delikatnego wycofania sie, a i my nie wyjdziemy na desperatki... ja kocham, i dalam wyrazny aczkolwiek niejednoznaczny znak, nie chcial, wiec uwazam, ze lepiej, ze mu nie powiedzialam, ze jestem w nim zakochana, bo wogle bym sie zbłaźniła, to moj problem i ja musze z tym zyc, a on do tej pory nie ma pewnosci, ze ja go rzeczywiscie podrywalam, jedynie moze sie tego domyslac, ale pewnosci nie moze miec

Gość gość
Przecież napisałem ci że nie wiem bo mi się nigdy to nie przydarzyło

Gość gość
absolutnie tego nie róbcie,kto pierwszy wyzna ,ten przepadł,przegrał poczekajcie aż facet się określi

Gość gość
"absolutnie tego nie róbcie,kto pierwszy wyzna ,ten przepadł, przegrał, poczekajcie aż facet się określi" taaa on ma przepaść, jakaś chu/jo/wa ta twoja miłość, egoizm i intrygi, to nawet nie leżało obok miłości :P

Gość lanser
egoizm i intrygi, to nawet nie leżało obok miłości >>>u kobiet to calkowicie normalne :D od razu wiadomo ze gosc byl rodzaju zenskiego.

Gość gość
lanser dziś egoizm i intrygi, to nawet nie leżało obok miłości >>>u kobiet to calkowicie normalne smiech.gif od razu wiadomo ze gosc byl rodzaju zenskiego. x Dokładnie :P

Gość gość
jesteście patafianmi,jak usłyszy o uczuciach to sp***ala,bo kazdy się boi ,że to koniec wszystkiego,a nie początek najpiekniejszego to facet ma mieć jaja,i zadbać o kobietę i związek oczywiście jak jest dojrzały,i wie czego chce nie musi od razu rzucać:kocham Cię nad życie ,ale choć ,że mi na Tobie zależy .. tylko,że większość facetów to niedojrzałe gnojki,bez względu na wiek

Gość gość
gość dziś o już frustratka wstała