Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolita_21

Dlaczego na kafeterii siedzi tyle zawistnych osób które czekają tylko żeby

Polecane posty

kogoś zwyzywać praktycznie bez powodu? Te forum jest naprawde jedyne w swoim rodzaju ;)

Gość spierdolinna
a gdzie mamy siedzieć? :O

Gość gość
dokładnie... ludzie, którzy tu piszą, potrzebują często dobrej rady i zrozumienia, a nie krytyki i wyśmiania ich problemu... najczęstsze odpowiedzi są ,,na odwal", pogrążając przy tym osobę, która umieściła dany temat. ja też tego nie rozumiem, kiedyś naprawdę można było się tu zwierzyć komuś, kogo się nie zna, a mimo to, nie usłyszeliśmy złego słowa. wręcz przeciwnie, kiedyś ludzie starali się sobie na wzajem pomóc.

nie pamietam czasow kiedy nikt tutaj z nikogo nie kpil... :D szydera i podszywy to podstawa kafe... :D

Gość saturator g
kiedy to było? bo nie pamiętam :p

Gość spierdolinna
sama idź a wizaż, wizażystko emablowana anusem

Gość gość
czarna daj popis jak gardzisz slabosciami u facetow, to znow screena zrobie I pokaze ludziom z reala.

Gość gość
a z reszta przeciez od groma jest twoich tematow w ktorych wyzywasz tylko dlatego, ze ktos seksu nie uprawial I nie ma kasy. Aby Usmiercac niepelnosprawnych to tez ty krzyczalas czarna na pomaranczowo ?, bo wiesz na to sa paragrafy juz I nic nie da usuniecie wpisow czy tematow, bo to wszystko wisi na serwerze.

Gość gość
a z reszta przeciez od groma jest twoich tematow w ktorych wyzywasz tylko dlatego, ze ktos seksu nie uprawial I nie ma kasy. Aby Usmiercac niepelnosprawnych to tez ty krzyczalas czarna na pomaranczowo ?, bo wiesz na to sa paragrafy juz I nic nie da usuniecie wpisow czy tematow, bo to wszystko wisi na serwerze.

Gość gość
bo normalni ludzie maja lepsze zajecia do roboty w zyciu niz siedziec non stop na forum

Gość gość
"te forum" :o Brak ci wykształcenia z zakresu szkoły podstawowej. Inaczej wiedziałabyś że pisze się "to forum", Lolita_2!. :o

dziękuje za zwrócenie uwagi :) jest już póżno, a ja wstałam dziś wcześnie więc może mi się zdarzyć jakaś literówka. Podstawówke skończyłam, jestem teraz na studiach:)

Gość gość
alez ja sie nie rzucam czarna. Nawet nigdy ci nie ublizylem. Za to ty wiele razy mnie ponizalas tutaj za nic.

Gość gość
To forum trzeba traktować jak komedię, show w którym ludzie się wyzywają i próbują zmusić innych do swoich poglądów. Uwielbiam kafe wywody, pisanie historii z życia (nie wszystko jest prowokacją), nawet podawanie danych osobowych..... Jak traktujesz kafeterię poważnie to psychiatra już czeka.

Gość gość
Fajna z ciebie pupka Lolito. :classic_cool:

gość dziś alez ja sie nie rzucam czarna. Nawet nigdy ci nie ublizylem. Za to ty wiele razy mnie ponizalas tutaj za nic. xxx ale co co chodzi,rzuc link do tematu.pamietam tu jedna osobe,ktora mi zalazla za skore,ale to raczej nie ty,bo tamata osoba pisze na niebiesko i ma inny styl.przypomnij mi sie w takim razie.

Gość gość
bo sami japiszony prowokujecie by na was nas/rać

Gość gość
I chodzą za tobą po tematach, mimo że nikt ich nie wołał. Dzieci neostrady.

nie doczekalam sie odpowiedzi.dowiedzialam sie tylko jakie to ja niby tematy zakladam,jaka to ja zla jestem i w ogole,ale odpowiedzi dalej nie ma.nie ma to jak pisac z pomaranczy,gorzej z zalogowaniem sie. gosciu zaloguj sie,chce wiedziec komu dokuczalam.

Gość gość
oj czarna

Gość gość
czarna ale jak mam sie zalogowac jezeli nie mam tutaj stalego profilu. Kolejna sprawa to tematy I wpisy niewygodne dla ciebie w ktorych to wyzywalas I rownalas kogos z ziemia bez powodu I za nic w wiekszosci zniknely dziwnym trafem. Jednak wczesniej zrobiono skreeny. Probuje ci przekazac, ze rozmawialem z prawnikiem I niezaciekawie to wyglada. Jest tez tutaj cala masa wpisow kobiecych jak to namawiaja kogos do samobojstwa tylko dlatego, ze ktos nigdy seksu nie uprawial, nie ma kasy, badz wysokiego wzrostu. Sa tez wpisy od kobiet nawolujace do usmiercania niepelnosprawnych. Za tego typu dzialalnosc w wykonaniu kobiet groza tym kobietom nie tylko grzywny, a nawet wyroki. Wladze forum maja obowiazek udostepnic adresy ip na potrzeby np.sledztwa. Jezeli kobiety nekaja, szykanuja kogos, a ta osoba popelnila samobojstwo to jest to przestepstwo I wyglada na to, ze wiele kobiet tutaj nawet sobie sprawy nie zdaje jak krzywdzi kogos. No ale cale szczescie, ze sa jeszcze sady I litera prawa. Tyle w temacie I owocnych przemyslen.

Gość Czarna79 dzis sie nie loguje
idioto,a ja zrobilam screena z twoich postow.ty chyba naprawde mnie z kims pomyliles,zastanow sie co piszesz,bo oskarzanie kogos o tak okrutne rzeczy tez podchodzi pod paragraf.