Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce mieć orgazm!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Proszę niech jakiś man doprowadzi mnie do orgazmu szybko

Gość prattt
pokaz na skype? mam ochotę

Gość gość
Za dużo roboty, sama se zrób.

Gość gość
Ja mogę :)

Gość prattt
jestem facetem moge tez na gg popisac

Gość zbyszek6543
hej jestes? z przyjemnoscią sie Tobą zajme :-)

Gość gość
kobito, baba orgazmu musi sie nauczyc, zaskakuje dopiero po 50-ciu zbliżeniach. Jak chcesz przyspieszyć orgazm, wal do burdelu, tam przyjmując po 10 ***aków/24h, po 5 dobach będziesz miała orgazm na zawołanie, wywołany penisem, dildem lub ogórkiem. A tak na poważnie, to możesz sama nauczyć się dildem wielkości stosownej do średnicy pochwy, + lubrykant KY. Delikatnie pocieraj łechtaczkę takim dildem aż uzyskasz przyjemne skurcze mm pochwy, przyśpieszone tętno i oddech.; stymulacja łechtaczki może wymagać aż 10 minut czasu. A wiesz gdzie leży łechtaczka?Jeśli nie, to poszukaj w atlasie anatomii człowieka.

Gość zbyszek6543
umiem tylko duupczyć ale nie wiem co to jest lechtaczka , gdzie leży i co sie z nio robi, lize, grzyzie, połyka?Kobitki nauczcie mnie toche teorii, dzięki. Zibi🖐️

Gość gość
do Zbyszka: łechtaczka jest wielkości groszku, leży poniżej spojenia łonowego. Jeśli masz jeszcze zemby, to odgryź jom i zeżryj a dasz babie orgazm; smakuje jak groszek.

Gość gość
cyt. z opracowania naukowego: U mężczyzn sprawa jest prostsza, bo orgazm mają wrodzony. Chociaż i panowie nie są wolni od problemów z satysfakcją w łóżku. U kobiet jest nabyty, a więc na pewnym etapie życia uczą się jego przeżywania. Z badań naukowców opublikowanych na łamach magazynu Fokus w 2010 roku wynika, że 8 proc. kobiet nigdy w życiu nie miało orgazmu, 27 proc. kobiet nie doświadcza orgazmu w trakcie stosunku, a tylko 12 proc. przeżywa go zawsze. BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB oragazmu kobieta musi się nauczyć, zaskakuje dopiero po 50-ciu zbliżeniach. Najlepiej trenować dildem + KY czas stymulaxji łechtaczki ok. 10 minut, aż do uzyskania przyjemnych skurczów mm. pochwy z wydzieleniem śluzu, przyśpieszonego oddechu i tętna.👄

Gość gość
Ja tez chce mieć orgazm teraz zaraz kto chętny słowami mnie rozpalic ja teź potrafię