Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo duży biust

Polecane posty

Gość mama dwa mama
ale to prawda co do staników, od dawna nie kupuje polskiego 75D czy E, bo biust wygląda tragicznie, teraz wybieramy się na urlop, muszę kupić strój kąpielowy, znalazłam na Allegro taki: http://allegro.pl/25-kostium-panache-tallulah-niebieski-75-h-34h-i4299598723.html (choć ten akurat nie jest w moim rozmiarze) i tak sobie myślę, czy mi ten biust zmaleje po karmieniu (oby), bo szkoda by było na 2 miesiące korzystania wydawać tyle pieniędzy; karmię drugie dziecko, pierwsze było na piersi tylko 6 miesięcy i wtedy ten biust nie urósł aż tak bardzo, a po karmieniu wrócił do swojego, i tak dużego, rozmiaru; teraz piersi mam naprawdę ogromne i źle wyglądam :O

Gość gość
Dlaczego chcesz sobie zrobić krzywdę takim strojem?Poszukaj coś innego,bo w tym będziesz źle wyglądać.

Gość gość
bo w moim rozmiarze nie ma na allegro zbyt dużego wyboru, poza tym mam 36 lat i nie wszystko mogę założyć, skąpe bikini odpada

Gość gość
ja też mam praktycznie takie wymiary jak autorka i problem dokładnie ten sam. jedyne co to buszuje po sklepach szukając czegoś co przypadkiem będzie pasowalo, ostatnio trafiłam na bluzkę w panterkę z wielkim czarnym sercem i powiem ci że dobrze w niej wyglądam. Na imprezy po prostu zamawiam sukienkę u krawcowej, innej rady nie ma. I problem mam ten sam, gdy schudnę to od razu ból pleców

Gość gosc nocny
jak przeczytałem komentarz, że ćwiczenia tzw. brzuszków powodują dyskopatię, to mam wrażenie,że autor tego wpisu pobierał nauki w korei północnej lub na bezludnej wyspie.

Gość gość
na początek udać się do brafiterki po porządny stanik i przestać się wstydzić biustu. ja myślałam, że mam 85E. a po brafiterce mam 80I j wyglądam o niebo lepiej! :) a ciuchy są

Gość Luizaa35
Grunt to na pewno dobrze dobrać ubranie, żeby wyglądać jak należy. Z Polskich marek na pewno można polecić BiuBiu, zresztą wystarczy zajrzeć w ich rozmiarówkę. Każda kobieta znajdzie odpowiedni rozmiar dla siebie.