Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo duży biust

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny macie jakieś pomysły jak ubierać się gdy ma się okropne wymiary czyli biust 102, talia 72 i biodra 90? w pakiecie jest jeszcze odstający brzuch. chciała bym zrobić wszystko żeby tylko zamaskować tak beznadziejną figurę, liczyłam ze po skończonej laktacji biust się zmniejszy a tu lipa, muszę z tym żyć

Gość gość
i po coś bachora karmiła? sama sobie zgotowałaś ten los teraz się przyzwyczajaj

Gość gość
już wcześniej był duży, miseczka E ale jakoś dało się z tym żyć, teraz miseczka H. A ty z postu wyżej co robisz w tym dziale skoro tak dzieci nie lubisz?

Gość gość
nabijam się z waszych zniszczonych po bachorach figur :-) gdybym już musiała bachora 9 mcy taszczyć to od razu mm i żadnego karmienia piersią, dziękuję bardzo ale zwisy mnie nie interesują, tak samo jak męża

Gość gość
taa zwisy od razu, chciała byś... zwisy nie nabiją 102 cm w obwodzie przy wąskiej talii. logika się kłania

Gość gość
Kolejna idiotka myśli że piersi zmieniają się pod wpływem karmienia. Na piersi wpływa ciąża!!!

Gość gosc nocny
karmienie piersią to bardzo zdrowy i pożądany objaw macieżyństwa. im dłużej, tym bezwzględnie lepiej, oczywiście dla dziecka. duży biust to więcej ciałka do pieszczot!

Gość gość
Twój facet pewnie musi mieć radochę :) ja tam chciała bym mieć trochę większy biust. Nie jestem jakąś homo ale mi się tam podobają takie kobiece kształty. Większy biust o wiele fajniej wygląda od małego więc autorko nie ubolewaj bo masz powód akurat do dumy.

Gość gość
Super figura, zrzuć kilka cm z talii i porób ćwiczenia na pupę i bioderka i będziesz super laska :) Bardzo duży biust jest.... Bardzo seksowny. Deski i te "z średnim 75B" mogą tylko pozazdrościć :)

Gość pomidorki slodkie
tez mam duzy ale ja generalnie z nadwagi chyba . mam 170 i waze 73 a mam miseczke dd , co wy na to ? pewnie zaraz napiszecie ze jestem tlusta :( ale walcze :)

Gość gość
A jakie to okropne wymiary? :P Sama mam 68 cm pod biustem, w biuście 98 cm (noszę 30G/65K), biodra 92 cm i swoją figurę kocham :) Jak karmiłam to miałam tylko miseczkę więcej, a przed ciążą o jedną mniej (30FF). Głowa do góry, mamy świetne ciała! :)

Gość gość
ja właśnie zrzucam te cm z talii i próbuje troszkę bioderka poćwiczyć. i fajnie mi idzie, schudłam nawet jakiś czas temu i wiecie co? masakrycznie zaczęły mnie plecy boleć. Muszę rozplanować sobie tą redukcję brzuszka w baaardzo powolnym czasie żeby plecy się stopniowo przyzwyczajały

Gość gość
Idę o zakład, że robisz tysiące "brzuszków"? Jak tak to natychmiast o nich zapomnij, bo jesteś na najlepszej drodze do dyskopatii!

Gość gość
nie, brzuszków nie robie, zaszkodziła bym tylko sobie. Bardziej to dieta, twister i ćwiczenia na pupe

Gość gość
brzuszki to na wyrzeźbienie mięśni, ze spalaniem tkani tłuszczowej nie mają nic wspólnego

Gość gość
To coś z tego musi obciążać kręgosłup albo wychodzi jakaś niewykryta wada. Ja bym poszła zrobić prześwietlenie i do ortopedy, tak na wszelki wypadek.

Gość gość
pomidorki slodkie dziś tez mam duzy ale ja generalnie z nadwagi chyba . mam 170 i waze 73 a mam miseczke dd , co wy na to ? pewnie zaraz napiszecie ze jestem tlusta ale walcze To się ciesz, że masz dd. Pełno jest takich grubaśnych panien z A lub B.... Obrzydliwie to wygląda.

Gość gość
byłam własnie z tym u ortopedy i ten mi ładnie wytłumaczył wszystko że w takim przypadku nie wskazane szybkie schudnięcie. Obecnie mam 170 wzrostu i ważę 67 kg, chciała bym schudnąć tak do 62. tylko uwierzcie mi nie mam pojęcia jak się ubierać żeby dobrze wyglądac. póki co tylko dobrze czuje się w czarnej kamizelce która trochę biust optycznie zmiejsza i talie wyszczupla, do tego jasne szorty. ale wiecznie nie będę chodzić w tym samym

Gość gość
DD mówisz? to masz mały biust, nie wiem, na co narzekasz...

Gość gość
Polecam bluzki biubiu w tym stylu: www.biubiu.pl/lille-blue.html Biust jest podkreślony (oczywiście ważny jest też idealnie dobrany stanik, ale to wiadome), nadmiar w talii ukryty ale bez efektu worka czy ciąży, i nie jest to też tunika, tylko bluzka. Dobrze się też sprawdzają bluzki Urkye z rozmiarem talii o jeden większym niż wychodzi z tabelki. Z sukienek polecam odcinane pod biustem :)

Gość gość
To z biubiu jest obleśne Jest wieeele ciuszków dla kobiet z dużym biustem, szczupłych i tych większych.

Gość gość
Ja mam 105 w biuście :/ 100 w biodrach A w talii 80 Masakra . Cieżko

Gość gość
"Jest wieeele ciuszków dla kobiet z dużym biustem, szczupłych i tych większych" A gdzieeeeee? Bardzo chętnie się dowiem, bo w 90% tego co jest w sklepach albo z biustem nie wchodzę, albo jak wejdę to w tali wór, że ciąża bliźniacza by się zmieściła. Biust 70GG, talia 67 cm. Czekam, zarzuć mnie tymi wieeeeeloma ciuszkami.

Gość gość
Przejdź się po sklepach, ale nie dla nastolatek - desek.

Gość gość
Czyli konkretnie jakich? Ja podałam konkretne firmy, które lubię i w których nie mam problemów z dopasowaniem, ty skrytykowałaś (o ile to można nazwać krytyką...), rzuciłaś ogólnikiem, a teraz się wykręcasz jak węgorz. Jak znasz tak wieeeeele sklepów, gdzie się bez problemu ubiorę "nieobleśnie" to rzuć choć z 5. Ja jak na razie tylko w Bialconie i Wallisie na w miarę przyzwoicie skrojone rzeczy trafiałam, i czasem w M&S, ale to też pojedyncze modele tylko.

Gość gosciowka30HH
ona ci nic konkretnego nie napisze, bo takich sklepów NIE MA, jak napisałaś bywają białe kruki, pojedyncze rzeczy, ale nie ma żadnego sklepu, gdzie choćby połowa bluzek czy sukienek była probiuściasta i dopasowana w talii (jednocześnie!); jakby tych sklepów było tak wieeele to takie biubiu nie miało by racji bytu, a jakoś popyt na ich ubrania jest duży;

Gość mama dwa mama
Twój temat sama mogłabym założyć, wymiary prawie identyczne, poza wzrostem i wagą: biust 102 cm talia 68 cm biodra 92 cm wzrost 165 cm waga 55 kg Jestem 11 miesięcy po porodzie, karmię piersią, ostatnio non stop (mam nadzieję, że to przejściowe i dziecko w końcu przestanie mnie co chwilę szarpać za bluzkę i domagać się piersi), przed ciążą miała 52 kg i 92 cm w biuście, cokolwiek bym nie ubrała, wyglądam grubo :(

Gość gość
A masz dobrze dobrany stanik? Dlaczego pytam? Ano dlatego: www.stanikomania.blox.pl/2007/08/Kwestia-rozmiaru.html "Subtelna" różnica, prawda? ;)

" gość dziś i po coś bachora karmiła? sama sobie zgotowałaś ten los teraz się przyzwyczajaj " śmiechłem, padłem i leżę :D

Gość mama dwa mama
noszę 70J